Nurronn 31+5 teyiz yogun sol bel agrısı ve sol bacak birleşim yerinde agrı hissediyorum ilk hamileliğim oldugu için çok birşeyde bilmiyorum ama umarım kötü bişi yoktur
bebek_29 Ceylan1907 canım bende öyleydim çok kötü kabuslar görüyordum rüyamda sürekli korkunç insanlar görüyordum şuanda çok şükür yok rahat uyuyorum
EsoMom_ GirlandBoy_Mom benimde ilki çok rahattı prenses gibiydim bu hamileliğimde kül kedisiyim 😀😀😀😀😀
Esay5060 EsoMom_ evet allah nasil ederse 2 hafta sonra 4 . Sezeryanimi olacam üstelik kücük oğlum 1 yaşinda ☺️
EsoMom_ Tekrardananneolmak Allah fazlasını vermesin artık çocuk agzımdan çıkacak diye korkuyordum 😀😀😀
EsoMom_ Esseraa22 tabiki öyle doktora değiştirince istediğin verimliliği almayınca kötü ama bi anda doğum zamanında olmazsa ne olacak ki
Esrakarasu 6+4haftalık hamileğim kalp atışını duymadım daha nırmalmi sizce hanımlar çok merak ediyorum lütfen bilğisi olanlar yazsın -
Nurellaaaaaaa1212 EsoMom_ oo imkansız ablası sağolsun günün 3 saati parktayız mesela kalanı yemek temizlik ev derken mümkün değil bebe 😂
EsoMom_ Kumsal28 oyyy maşallah herseyi oluştu dimi sakınca görülmedi bende sezeryan olacağım o yüzden 38 i beklemek istemiyorum
Kumsal28 EsoMom_ aslında tam 38 de olacaktı ama dün arayıp bi gün öne çektiklerini söylediler yoğunluktan dolayı bende olur dedim benim için iyi olur artık dayanamıyorum çünkü. Bebeğin gelişimi iyi çok şükür zaten sorun olsaydi doktor almazdı hemen diye düşünüyorum
EsoMom_ Bobyy o beta hcg yüksekse alttan bakmazlar karnından göremezler alttan öyle bakıyorlar canım :)
EsoMom_ -Arinveannesi onu nasıl ikilem kız 😀😀 o hastalık sıkıntı hamileliğimi öğrendiğim günden beri hastayım 😀😀😀
EsoMom_ Annekuzusu06666 nen o haftalara geleyim dursun zaman yeter ki kaarnımda hareketlerle uğraşırdım yaaa 😃😃😃😃😃
Annekuzusu06666 EsoMom_ şükür düzensiz de olsa hareket hissediyorum evet 2 haftadır 20 den sonra düzenli hissedersin dedi doktorum bakalım aşımız var haftaya tetenoz boğmaca detaylımız var 28inde
Esrakarasu Teşekkür ederim biraz olsun rahatladım daha önce 2 düşük yaşayınca tedirğin oluyorum ister istemez bakalım çarşamba günü kontrol gideceğim inşallah sağlıklıdır lütfen dua edermisin benim için🙏
EsoMom_ Esrakarasu Allah’ın izniyle bişey olmaz korkma tedirgin olursan bebek hisseder :) 40 haftalık hamileyken bebegimi kaybetttim bir daha olacak anlamına gelmiyor o yüzden rahatım sende rahatla bişey olmicak diye hep dua dinlet oku bişey olmaz Allahın izniyle :)
Esma006 EsoMom_ yazma köy yastigin altına dediler yada eşinin tişörtünü köy bakalım duş ediyorum canım kötü olmaya başladı hayır olsun