Nurellaaaaaaa1212 EsoMom_ oo imkansız ablası sağolsun günün 3 saati parktayız mesela kalanı yemek temizlik ev derken mümkün değil bebe 😂
EsoMom_ GirlandBoy_Mom napim ya eğlence bulmuşum bırakır mıyım hamileliği bu şekilde kullanıyoruz işte kskzkskxkz
GirlandBoy_Mom EsoMom_ keyif alıyorsan ne güzel valla ben ilkinde çok rahattım bu beyefendi biraz şımarık🫠
EsoMom_ GirlandBoy_Mom benimde ilki çok rahattı prenses gibiydim bu hamileliğimde kül kedisiyim 😀😀😀😀😀
Esay5060 EsoMom_ aboo daha sizin şafak baya var 😀😀 benim son 2 haftam kaldi sanki zaman durdu 4 . Gebeliğim
EsoMom_ Tekrardananneolmak Allah fazlasını vermesin artık çocuk agzımdan çıkacak diye korkuyordum 😀😀😀
Esseraa22 @EsoMom_ bende bilmiyorum çalışması öyle herhalde ama çok güzel bir doktor ilgili ondan bekliyorum zaten yoksa başkasına giderim şehir Hastanesi’nde yeni başladım bu ikinci olacak o yüzden o doktora randevu bulmak cok zor
EsoMom_ Esseraa22 tabiki öyle doktora değiştirince istediğin verimliliği almayınca kötü ama bi anda doğum zamanında olmazsa ne olacak ki
Kumsal28 EsoMom_ 37+1 haftalığız bel ağrısı cok fazla var carsamba sezeryan olucagim Allah’ın izniyle ❤️🙏
EsoMom_ Kumsal28 oyyy maşallah herseyi oluştu dimi sakınca görülmedi bende sezeryan olacağım o yüzden 38 i beklemek istemiyorum
EsoMom_ Bobyy o beta hcg yüksekse alttan bakmazlar karnından göremezler alttan öyle bakıyorlar canım :)
benceyn EsoMom_ salı günü görüş günü 7+5 olucaz o gün ve Allah nasip ederse kalbini dinlicez kesesini görmüştük şimdi belki kendisinide görürüz
GirlandBoy_Mom Nihaladem 31 haftalık olucaz yazacağıma 30+6 yazmışım 🙈maşallah canım senin bişey kalmamış bi an önce o günlere gitsem keşkee🩷
-Arinveannesi EsoMom_ 36+1 son zamanlar işkence gibi geçiyor😭 üstelik benle kızım hastayız kaç gündür hem doğurmak hem de doğurmamak istiyorum 😢
EsoMom_ -Arinveannesi onu nasıl ikilem kız 😀😀 o hastalık sıkıntı hamileliğimi öğrendiğim günden beri hastayım 😀😀😀
EsoMom_ Annekuzusu06666 nen o haftalara geleyim dursun zaman yeter ki kaarnımda hareketlerle uğraşırdım yaaa 😃😃😃😃😃
2erkekannesim Papatyamom44 benim programa göre 5+1 gözüküyor ama benim tahminimce biraz geç döllenme olabilir 4 gün önce gittim ilk 427 di sonra ki 667 olmuş doktor böyle devam eder katlanarak gider dedi önümüzdeki perşembeye randevu aldım
Asill01 Papatyamom44 galiba kullandığımız ilaçlar yapıor şişkinlik ama çok rahatsız ediyor beni zaten zayıf biri deilim normalde iyice şiştim😊