Emine- Aselnaz33 bende 36+5 deyim gün verdimi doktor daha bana birler demedi ya sezeryan istiyorum bende
Emine- Pars dimi bende senin gibi düşünüyor mutlu olmak lazım ama ben doğumdan korkuyorum biraz ya nedense onu beynimde bitiremiyorum
Pars Emine- Benim kendimi şartladığım tek şey evladıma kavuşmak.. kendimi o psikolojiye sokmamak için doğumu düşünmüyorum bile.. ona kavuşma fikri herşeyi unutturuyor..
Emine- Mybabyboy_ öylemi canım hadi hayırlısı olsun hikayeni yaz okuyalım bizde 🙏 erken değil dimi şimdi tam kaç hafta kaç günken alıyor sezeryana seni
Mybabyboy_ Emine- 36+1 im Sezeryanla oldugundan 37 de olucak 🙈allahin izniyle Ciger gelistiricide vurdurduk ama bakalim kala bilirse 38 de de olur belki Allah buyuk.tabi ki 38 de olmasini isterim. Acaba simdi boyleyse 38 de kac gram alir merak etdim
Aselnaz33 Emine- doktorun tarih vermesini beklemedik biz :) ben 28 şubat istiyordum başından beri eşimin doğum günü :) haftası ile uyumlu çıktı sansıma
EzgiDurdu nuran34 merhabalar bende de gebelik şekeri var 35+0 da 3341 gr çıktı bebek, doktor 37-38 haftada olsan hemen alırdık dedi, şekerden dolayı mı böyle kilo alıyo dedim tamamen şekere bağlayamayız dedi. Bu cuma 36+1 olcam kontrolüm var acaba gün verir mi sezaryen için 🤔
Gamzegedik EzgiDurdu benim de aynı 35 haftada 3800 ölçtü doktor şekerden dolayı benimki bu hafta şeker hapına başladım düzene girmezse insülin le devam edicez , ilk kızım normal dogumdu bunda zor gibi gözüküyor kilosundan dolayı 😥
nuran34 EzgiDurdu aynen benimde 35te 3300 idi. aslında kilo olayı genetikte olabilir.ben 5 kg doğmuşum.39da alalım dedi ama sanki o zamana kalmayacak gibi. sizin tansiyon ne durumda?
Mybabyboy_ EzgiDurdu canim brnde de seker var ve bebegin 38 de olsa bile kuvezde kala bilir dedi, Sana bununla ilgili bisey soyledimi? Bide insulin kullandigim icin bende seker dustugunden bebekde de dusuyormus o yuzden
EzgiDurdu Gamzegedik maşallah canım. Sezaryenden hiç bahsetti mi bana direk sen bu bebeği normal doğuramazsın dedi acaba sezaryen için ne zamana gün vercek çok merak ediyorum 🤔
EzgiDurdu nuran34 tansiyonum normal 10/6 falan çıkıyor hep. 39 da bizim tombişler kaç kilo olur ki acaba 🤔
EzgiDurdu Mybabyboy_ bana da senin bebeğinin küvöze girme olasılığı daha fazla dedi şekerden ötürü. 37-38 de almam lazım bebeği dedi. İnşallah gerek kalmaz küvöze çok korkuyorum ☹️
Trknaydn 36 olduk kızlar basur olmuştum 2 ay önce sonradan geçti bugün ağrıdan farketim tekrarlamış 😞 nasıl olucak bilmiyorum
Mybabyboy_ EzgiDurdu aynen bende.inSallah ki kalmazlar kuvozde.38 de alinicak bende insAllah kesinlesti.ama erken gelmezse bebegimsiz kac haftaliksiniz?
Gamzegedik EzgiDurdu yani demesine gerek bile yok bu çocuk 4 geçerse ki geçer nasıl olur normal doğum hiç bilmiyorum cumartesi kontrol var konuşucam