Ozlem45 Emine- aynen canım cok heyecanlıyım 9 gün kaldı fotoğrafçıyı felan hepsini bitirdik bitek dünyaya gelmesi kaldı allah hepimizin yardımcısı olsun ☺️🤱
Yalinn8 Pars ayni fikirdeyim, bana da uyku cok zor bi suredik yok denicek kadar, bi de şu uyu lazim olacak diyenler uyku stoklanmiyor bilmiyorlar mi?bebis geldiginde o ne kadar uyursa biz de artikkk
Ozy Emine- belden hic agri olmuyor bende acaba herkezdemi bele vuruyor ? Yani suan altdan hafif basinc hissediyorum bazende kasiklarima 5 saniyelik igne batiyor gibi oluor
Emine- Ozy bende daha belden çok bişi hissetmedim aynen alttan basınç hissediyorum ama o da doğum pozisyonuna geçtiği için
Emine- Pars valla zaten arıyoruz de sen onlara ben şahsen alıştım uykusuzluğa gece elli defa kalkıyorum sende benim gibisin sanırım
Pars Emine- Belkide şimdiden alışmak iyidir.. ön pratik☺️ madem uyuyamıyoruz olumlu tarafından bakmak lazım🤷♀️
Mybabyboy_ Emine- benim dogum 5-6 gun sonra sezeryanl gerceklesicek .o yuzden 4 olmaz ama 3 kilo 200 falan olurr
Emine- Pars dimi bende senin gibi düşünüyor mutlu olmak lazım ama ben doğumdan korkuyorum biraz ya nedense onu beynimde bitiremiyorum
Emine- Mybabyboy_ öylemi canım hadi hayırlısı olsun hikayeni yaz okuyalım bizde 🙏 erken değil dimi şimdi tam kaç hafta kaç günken alıyor sezeryana seni
Ezgiiiiia Simya13 hıc bilmiyorum canım ama veredebilir. Bana ayın 27snde gün vericek bakalım o zamana kadar dayanabilcekmiyiz
Simya13 Ezgiiiiia sağlıkla gelsinler canım.. Bende de gerilme var karnım bir yerde sabitleniyor yumru gibi. Acaba ne bu