Mybabyboy_ EzgiDurdu aynen bende.inSallah ki kalmazlar kuvozde.38 de alinicak bende insAllah kesinlesti.ama erken gelmezse bebegimsiz kac haftaliksiniz?
EzgiDurdu Mybabyboy_ 35+5 teyim bugün 🌺 aşırı heyecanlıyım sezaryen için ne zaman gün veriyor doktorlar bu cuma 36+1 olduğumda kontrolüm var acaba o gün tarih verir mi 🤔
Mybabyboy_ EzgiDurdu bence verir.bnmi bugun verdi mesala.5 mart ama kanamam falan oldu 1 hafta ince.acaba erken gelirmi diye dusunuyorum
Simya13 Mybabyboy_ benim ki gün vermedi, sinir oldum. 36+ 1 deyim 3300 kilo bir martta gel gene konuşalım dedi...38 +4 oluyorum o hafta..bu mantıklı mı
Tugba92 Frezya benim sen öyle doktor biraz küçük olacak bebeğimiz dedi ne yemeliyim dedim istediğini ye kumbara ddgil bu dedi
Asiiye Simya13 bari erken dogum yaptirsa suni sanci yada sezeryan olucaksa neden bekletiyorlar 38 den sonra aliyorlarmis
Gamzegedik EzgiDurdu yani demesine gerek bile yok bu çocuk 4 geçerse ki geçer nasıl olur normal doğum hiç bilmiyorum cumartesi kontrol var konuşucam
Elisgoc Simya13 🙄 3900-4000 kilo olursa sezeryan olur dedi. Sinir olduk bizde dereyi görmeden paça sıvıyo
Mybabyboy_ Simya13 tamam canim anladim .bende bebegin kilosu cok .o yuzden dahada artar diye endise ettim