Minikyolda Silaaaamom2025 Dünyanın yarısını gezdim ve Antalya dünyanın en güzel yeri. yaşadığınız lokasyonunda önemi var illaki ama Atatürk’ün sözü olarak kepezde de yazar aksini kabul edemiyorum :)
haniferesko Tokatlıyım, 21 yaşımda evlendim. Şuan 28 yaşındayım ve 3.çocuğunu doğuracağım. Doğma büyüme İstanbulluyum. 🌸🌷
Mrzbrvdr Bir1kelebek 25 yaşındayım , 2 senelik evliyim , 2 aylık oğlum var , İstanbul’da yaşıyorum Kars’lıyım 😂😻🤗🌸
Esmaaaaaaaaaaa Bir1kelebek 29 yaşında evlendim , şuan 30 yaşındayım, Konya da yaşıyorum. 38+3 hamişim 🤍
cglgkdnz Bir1kelebek 26 yaşında evlendim 27 yaşında ilk bebeğimi kucağıma aldım şu an 29 olmama 2 ay kaldı ve 36+4 ikinci bebeğimi bekliyorum 💙💙 Bursa da yaşıyoruz
Emelcannn Bir1kelebek 21 yaşının sonunda evlendim 22 de hamile kaldım 5 aylık hamileyim 7 aylık evliyim
Nymom Bir1kelebek 26 yaşında evlendim şuanda 28yaşındayım 18haftalık hamileyim 🩵🩵 Bodrumda yaşıyoruuummm 💙💙
Tatlisanne42 Bir1kelebek aynn öyle valla canım cikiyor temizlicem diye bide evi pis gorsem çok sinir oluyorum brz temizlik hastasıyım evi dağınık görmeye dayanamiyorum snra yorgun düşüyorum bı anda arıyorlar biz gelcez diye bsyde diyemiyorsun ama gecengun dedim ben hastayım snra gelin dedim
Bir1kelebek Benimennembirmelek kimsenin linç etmeye hakkı yok bu işler nasip kısmet işi ☺️ sizin hayatınız 💓
Selenaslan01 Adanalıyım. 24 yaşında evlendim , 25 yaşımda ilk kızımı kucağıma aldım , şuan tekrar hamileyim son 19 günümüz kaldı 29 yaşında ikinci kızımı kucağıma alacağım inşallah 🩷