Ayten_demir Bir1kelebek Aslen Kırşehirliyim 3 yaşında Kocaeli’ye yerleştik eşimle iş ortamında istanbulda tanıştık 4 sene sevgiliydik kendisi urfalı 2023 ağustosta evlendik evlenince hem mesleği hemde memleketi dolayısıyla urfaya yerleştik 25 yaşındayım ilk gebeliğim ve buraya alışamadım hiçbirşekilde akrabaları ve ailesi çok yorucu düşüncesiz insanlar
Nibozog Bir1kelebek 31 yaşında evlendim 33 yaşındayım 11 haftalık mucizem var Edirneliyim ve yine Edirne’de yaşıyorum 🏡
Ayse57 Bir1kelebek 26 yaşımdayım 🥰 5 yaşında ve 2 aylık kız çocuklarım var 😍🥰 yeni ayrıldım 2 ay oldu. Aslen sinopluyum yurt dışında yaşıyorum
Leylabngll Tysem29 ne geç kalması kız forum 30 yaş üstü kaynıyo 😂😂 öyle deme bak bende 32 yaşındayım 😂
Melek_yavuz Bir1kelebek çok fazla sakın köy gibi bı yer adı ilçesi yani . aktivite yapılacak hiç bir yer yok tek aktivitemiz 101 bim Şok 🤣
GizemHamza34 Bir1kelebek 12 yıllık evliyim 8 yaşında bir oğlum var şimdi 23 haftalık kızımızı bekliyorum 30 yaşına giricem kızım doğunca İstanbul’da yaşıyoruz Tokatlıyım 🥰
Hasanbera 34 yaşındayım 8 yıllık evliyim Yozgat Sorgunluyum Tokat zile de yaşıyorum orda evliyim 2018 doğumlu bi cennet kuşum var 2020 doğumlu gökkuşağı bebeğim kızım var şimdi de 27 haftalık hamileyim kızımız olacak. Allah herkese sağlıkla kucağına alacağı evlatlar nasip etsin inşaallah 🤲🏻
Bir1kelebek [silindi] olur inşaAllah birlikte hamile kalırız en kısa zamanda ☺️ istiyorsunuz dimi hahaha dua ettim de😆😆
Esmaaaaaaaaaaa Melek_yavuz hmm hamile olmasaydım bende Van da yaşayacaktım 😊 eşim Van’da görev yapıyor ama sınırda her zaman gelemeyeceği için Konya da kayınvalidemlerdeyim😌 tayinciyiz bu sene inşallah