Talentedmom Bir1kelebek ne kadar çok takarsan o kadar olmuyor buna inan kafanı serbest bırak gerçekten ansızın geliyor
Zeynepkarip Bir1kelebek 20′de evlendim 22 yaşındayım Gebze’de yaşıyorum 17 haftalık bir sıpanın da annesi olmak için hazırlık yapıyoruz 😂💕
panikprenses Bir1kelebek 25 yasindayim aslen mardinliyim yalovadan kocaeline gelin geldim 9 aylik evli 7.5 aylik hamileyim 💙🧿
2Princess1Mom Bir1kelebek 27 yaşındayım. 20 yaşında evlendim. 6 yaşında bir kızım var. 2. Kızıma 30+4 haftalık hamileyim. 🥰 Bir de iki kızımın arasında cennet kuşum oğlum var. Aslen Aydınlıyım, eşim Denizlili, Konya’da yaşıyorum. ❣️
Mercimek7713 19 yaşında evlendim bir kızım var on yaşında ikinciye gebeyim 3o yaşındayım bitlisliyim💙
Dadili Bir1kelebek 26 yaşındayım Ağustos da evlendim doğma büyüme izmitliyim. Şuan 9 haftalık gebeşim 😄 Bursa’ya gelin geldim .
Rahimedymz Bir1kelebek Bir1kelebek merhaha ☺️ manisalıyım 25 yaşında evlendim 26 da anne oldum veee şuan 4+5 ile 2.yi bekliyoruz 😍
Tysem29 Kızceler yaşım 30 bu arada geç kalmışım gibi hissediyorum sanki değişik bi psikolojideyim hiç kaybetmesem suan 2 yaşında bebeğim vardı
Leylabngll Tysem29 ne geç kalması kız forum 30 yaş üstü kaynıyo 😂😂 öyle deme bak bende 32 yaşındayım 😂
Benimennembirmelek Bir1kelebek ben şuan 21 yaşındayım 18 yaşinda evlendim iki cocuğum var biri 2,5 yaşinda diğeri 3 aylık küçük evlendim diye linçlemeyin herkesin hayatı prenses gibi değil yaşam koşulları farklıdır herkesin
Bir1kelebek Benimennembirmelek kimsenin linç etmeye hakkı yok bu işler nasip kısmet işi ☺️ sizin hayatınız 💓
Silaaaamom2025 gurbette_bir_anne bende Vanlıyımm Antalya da yaşıyorum gurbetlik çok zor Van gibisi yok 🥲
Minikyolda Silaaaamom2025 Dünyanın yarısını gezdim ve Antalya dünyanın en güzel yeri. yaşadığınız lokasyonunda önemi var illaki ama Atatürk’ün sözü olarak kepezde de yazar aksini kabul edemiyorum :)
Minikyolda Bir1kelebek Eşimle ögrenciyken İstanbulda tanıştık 4 yıl sevgililik ardından 2021 de evlendim. Aslen Antalyalıyım ve çok özlüyorum memleket hayatını. 32 yaşındayım 9+4 hamileyim. Gebelik isteyip yapamayanlar çoğaldığı için bi deneyelim dedik ve ilk denemede hamile kaldım plansız olduğu için hamile olduğuma hala inanamıyorum. Daha bikaç senesi vardı bana göre.