[silindi] ppmerlina early yaptm negatif çıktı yumurtlamayı da değerlendirmiştik ama adet belirtilerimiz var 4 gün kaldı
Masal2021 peri09 testin varsa hergun yap kesinleşir :) ve kötülüğü artar ama bence pozitif ins vardır ❤️
8143 [silindi] evet ovulasyon ile yumurtlama gördm fakat 2 gün değerlendirememştik sonra adete yakın ovulasyon yptım 5 gün varken 2 gün üst üste pik gördüm sonra gebelk testi yaptım
Girlmama GezenTavuk_2 reglimden 1 hafta once negatifti reglimin ilk gunu pozitif 47 degerle ogrendim 1 aylikken
Mehlika_ adatuna yumurtlama gününü sayıyor musunuz yoksa ondan sonra mı başlıyoruz 🙈 benim 8 yumurtlama 9 çatlama en erken ne zaman test yapabilirim
adatuna Mehlika_ yumurtlamadan sonraki gün 1 olarak sayın 11. Ya da 12.günde test yapın predictor early ile ben öyle flaş tutmadan bariz görmüştüm
Htc_2025 GezenTavuk_2 adetten önce öğrenemedim test yaptım ama çıkmadı adetimi 3 gün geçti testte çıktı öğrendim o zaman
GezenTavuk_2 Mehlika_ özeller yapar ama devlette yapacaksan tıbbi genetikte iki düşüğüm var de öyle yapıyorlar cnm yoksa yapmıyorlar.