GezenTavuk_2 Mehlika_ yaptır kuzum mutlaka kimse yaşasın istemem çünkü bende griptim kasık ağrım oluyor nadir batma oluyor rahimime hepsi bakıldığında belirti ama ben hiç oralı olmuyorum .
penbe_karisi Baciiiiiii sana şöyle soylimm ilk gebeligimde adetime 6 gün kala negatifti 1 gün gecikme ile ogrnedim beta 148 di ikinci gebeliğim kimyasal adetim 10 gün falan geçiyordu bilmiyordum 3 gebelik adetime 10 gün kala öğrenmiştim ve sonra kayıp yaşadım 🥹
Zeynepaydin63 GezenTavuk_2 hmm anladım canım zaten düzensizse bir yerde bi sıkıntı vardır bence ya stres altındadır ya da sağlık olarak kist vs
dalyaluna35 Benim planli gebelikti, catlama gününün tam 11. Gününde erken gebelik testi silik çıktı. Adetime 5 gün vardı sure olarak. Aynı gün kan verdiğimde beta 43 çıktı. Sat a göre 3+2 ydim
8143 [silindi] evet ovulasyon ile yumurtlama gördm fakat 2 gün değerlendirememştik sonra adete yakın ovulasyon yptım 5 gün varken 2 gün üst üste pik gördüm sonra gebelk testi yaptım
kimchikimdi GezenTavuk_2 Ben öğrendiğimde hemen hemen 2 aylık olmuştu doktora gittiğim zaman doğuma gelseydin demisti 😂🤦🏻♀️💖