Mehlika_ GezenTavuk_2 canım bişey sorcam benim olursa ilk gebelik olacak kan pıhtılaşma olup olmadığını nasıl anlarım ? Düşük vesaire olmadan buna yönelik test yaparlar mı
GezenTavuk_2 Mehlika_ özeller yapar ama devlette yapacaksan tıbbi genetikte iki düşüğüm var de öyle yapıyorlar cnm yoksa yapmıyorlar.
Alpsmommm GezenTavuk_2 7 gün vardı öğrendim kan tahlili verdim ilişki üstünden 14 gün geçmişti 14.10 ile öğrendim
Alpsmommm Masal2021 hayır test yapmamıştım 2. Ve isteyerek olduğu için içime şüphe düşmüştü ben ihtimal vermemiştim korunmayı bırakıp hemen tutar diye ama tutmuştu sadece bel ve kasık ağrım vardı aynı regl olacak gibi
peri09 kızlar reglime 8-9 gün var yumurtlamanın üzerinden 9 gün geçti çok erken biliyorum ama dayanamadım test yaptım dayanılmaz bel ağrım var bacak ağrım var kasıklarım aynı şekilde bir gölge görüyorum ama fotoğrafta net çıkmıyor gözle daha net görünüyor testin markası awox aylardır yaparım bu testi hiç böyle bi şey görmedim atıyorum fotoğrafı ama belli olmuyor yine de gölgeyi göreniniz var mı🥹
peri09 Masal2021 inşallah ya hiç kurutma çizgisi falan da yapmıyor Awox bilmiyorum yani çok erken biliyorum ama bu gölgeyi görünce de bi tuhaf oldum🥹
peri09 Masal2021 inşallah ya Allah’ım çok uzun zamandır bekliyorum🥹🥹🥹 yarın sabah ilk idrar ile tekrarlayayım diyorum ama acaba 2 gün bekleyip öyle mi yapsam nasıl yapsam
Talentedmom GezenTavuk_2 ben hep adet gecikmesinden sonra test yaptım 10 gün falan gecikince doğru sonucu alırmış diye bekledim
Masal2021 peri09 testin varsa hergun yap kesinleşir :) ve kötülüğü artar ama bence pozitif ins vardır ❤️
SuEr_Tu1512 GezenTavuk_2 İlk gebeliğimi adetim geçtikten sonra koku hassasiyetiyle öğrenmiştim. Bu seferki planlıydı. Adete 6 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim. 5 gün kala kan verdim 38 çıkmıştı. Şuan 15 haftalığız🥹🤲
adatuna GezenTavuk_2 yumurtlamadan sonraki 11.günde öğrendim ben hep predictor early ile. Önemli olan regle kaç gün kaldığı değil yumurtlamadan kaç gün geçtiği
Mehlika_ adatuna yumurtlama gününü sayıyor musunuz yoksa ondan sonra mı başlıyoruz 🙈 benim 8 yumurtlama 9 çatlama en erken ne zaman test yapabilirim