Esra-kordali ipek_94 Parinas inşaallah😵💫 sanırım annelik kaygısı şimdiden yüklenmeye başladı bende 🙂↔️
YavruKurtveAnnesi Esra-kordali 25+2deyiz. 62 kiloyla hamile kaldım şu an 64 kiloyum. 2 kilo almışım doğuma kadar kaç kilo alırım bilemiyorum. İştahım yerinde bebişin gelişimi iyi😊
Yezenyezen Tontis2025 tam tersi yiyorum ama sanırım bebeğe yarıyor bana değil 😅 bebeğim de 3500 Gr di en son kontrolde.
Nurbesteee Esra-kordali ilk hamileliğim benim de 32 haftalık şu ana kadar maks 4 kilo aldım canım bebekte bende iyiyiz şükür sıkıntı olmuyor herkes kilo alacak diye birşey yok aksine bence gereksiz kilo daha kötü
1prens_1prensesannesi_ psymom 37 hafta olduk +15 kilo ile devam hiç kusma olmadı ama iştahım hep açıktı doğumdan sonra veririm inş kızımda 25 kilo almıştım vermiştim zamanla 15 kilosu ödem ve doğumdan 1 hafta sonra gitmişti emzirme döneminde 🥹
Esra-kordali 1prens_1prensesannesi_ inşallah verirsiniz her şeyden önce sağlık tabi kii kilolar alınır verilir ❤️
Esra-kordali Tontis2025 valla yiyorum da ama mesela hamile değilken daha iştahlıydım şimdi tam tersi oldu 😵💫
Esra-kordali Ynss banada öyle söyleniyor umarım çok almadan sadece bebişlere yarayan kilolarımız olur😆
Mucizemyoldaaa_ Haftama giricem 3.5-4 kilo aldım mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum inşallah daha fazla kilo almam🤲🏻