buse2507 Esra-kordali Bende aynı 16+3 deyim daha kilo almadım canım. Gayet normal son aylarda zaten alacağız
buse2507 Esra-kordali Ne zaman gitsek arkası dönük 😂 haftaya Salı randevumuz var bu sefer umutluyum 😁😁
Esra-kordali buse2507 öğrendiğim bi bilgiye göre tabi ki kesin değildir ama kalp atış hızı 100 ve aşağısı olursa erkek, yukarısı olursa kız deniliyor ultrason kâğıtlarınızdan bakabilirsiniz benim bu bilgiye göre tuttu 😎 ama tabi siz salı gününü beklemede kalın🤣
Ahsenmira Esra-kordali 18. Haftaya kadar -3 kiloydum 25. Haftamda +3 oldum zaten çok kilo almadın benek sağlığına bir faydası yok
Canan1991 İlk haftalarda bende o şekilde idim şimdi 11 kilo aldım bakalım doğuma kadar kaçı görürüz bakalım
Huzurluanne05 Esra-kordali ilk 3 ay bebek kanından besleniyor sorun olmaz.son 3 ay daha önemli bebek daha çabuk kilo alıyor
pclk2112 Huzurluanne05 kizlar avakado bebeğin kilo alımı açısından katkısı fazla diyorlar doğru mu gerçekten
pclk2112 Esra-kordali kusma ve bulantı olmadı 7 ila 9 hafta arası iştahsızlık oldu şu an 2.trimesterdayim ve ne görsem canım çekiyor doğuma kadar obez olmam inşallah 😂
EsmanurTorun Esra-kordali 26-27 haftada yani 7. Aya girildiğinde bence iştah gerçekten artıyor 59 ile hamile kalmıştım ve hiç bi zaman çok iştahlı biri değildim 3-4 saatte bir yemek yemek istiyorum gece gündüz fark etmiyor ama yememeye çalışıyorum 😅