etkafa 1melekannesi3858 inaşllh sormaz gidince 5 haftalık hamileyim belim ve kasıklarım çok ağrıyor diyecem randevumda perşembe derim
Serivebebegi 1melekannesi3858 2katı artmış geç döllenmedir bende de 5haftalık olarak daha yeni 1000küsür oldu geç döllenme benimde
1melekannesi3858 Duygu027 hayır canım ultrason ne alaka daha değer düşük yarın tekrar kan verecem doktorum yükseliş iyi dedi
1melekannesi3858 etkafa canım.benim değer daha 384 keseyi göremem yarın t3krqr kan verecem ama sen görürsün sen benden önce öğrenmişsin
etkafa 1melekannesi3858 ama haftamız aynı belki benim de gözükmez . Acaba bu gün yine beta mı bakar yoksa ultrasonla mı bakar
1melekannesi3858 etkafa hafta adete göre benimki yüzde yüz geç döllenme benim haftam 5 değil ultrason gire geridedir benimkisi
1melekannesi3858 etkafa ayrıca sen 4 ünde kan verip 80 çıkmış şimdiye görmen lazım görmezsen Bi problem var anlamına gelir zaten
1melekannesi3858 etkafa bence seninkine ultrason ile bakması lazım senin şuan değerin baya yüksek olması lazım zaten