Nur5 helloandhello kimse yok bende İzmir’de oturan varsa benim gibi gurbet gelini yazalım tanışırız i sayede
Ceiydda busra05_ yaa canım benim hamiş kardeşliği bizimkissiii inşallah burdan sonra kids uygulamasında da görüşürüz güzel güzel dogumlarimizi yaptıktan sknra 💖💖
1oglanannesi helloandhello ben Azerbaycanda siz Türkiyenin bilmem neresinde 😅o yüzden burda iki sohbet ondan ötesine geçilemiyo 🥲
Bnguuu_102 Burnosunn_annesi ben de seni 🌸 iyiki varsın 🥰 Dua et bize teyzesi olur mu iki gündür emmemek için ağlıyoruz da 🥲
Burnosunn_annesi Bnguuu_102 sende kuzum benim🤗 niye hasta mı yoksa nazarmı aklıma ilk o geldi bacım 🤧 Rabbime emanet olsun🤲🏻
babyiscoming_ helloandhello ay evet vallahi çok bilgi alışverişi yaptık beni bir çok konuda rahatlattın 🥰🥰
helloandhello babyiscoming_ çok sevindim böyle düşünmene her zaman istediğin sormak istediğin birşey olursa yaz bana bebeklerimiz aynı ayda 😍
aleynaeskici_0 Ya bende hiç arkadaş edinemedim burdan hiç öyle biriyle denk gelip sohbet edemedik sizler ne güzel tanışmışsınız birbirinizle 🌸
Eliff_34 aleynaeskici_0 evet ya ne güzel arkadaş olmuşlar bende 3 aydır bu uygulamayı kullanıyorum ama kimseyi tanimiyorum