helloandhello Happy Momda tanışıp arkadaş olan görüşen var mı aranızda ? Ben burda çok güzel arkadaşlar edindin hepsi birbirinden değerli müthiş insanlar 💎 tanışmayı istediğiniz varmı merak ettiğiniz kişiler etiketleyin bakalım 👇🏻ben sizce nasılım 😍 @Merve-metin ❤️ @Nur67 ❤️ @zlemceylan 😍 @babyiscoming_ bir aralar konuşuyorduk doğurdun değil mi ? 😍tiniminihanımdı kullanıcı ismin ? 😍
Merve-metin helloandhello ah canım arkadaşım iyi ki bu uygulama sayesinde senin gibi bir arkadaşa sahip oldum oğluşumun güzel teyzesi 😍
Nur67 helloandhello canımmm 🥰 iyi ki tanıştık da arkadaş olduk 🩷😘 benim de bi sen bi de @Kubra0606 canım kankim var 😀🩷 iyi ki varsınız ikinizi de çok seviyorum 😘🩷🩷
busra05_ helloandhello @danla2711 @Ceiydda @Gamze0991 @keyfimin-kahyasi-misin daha aklımda da vardı ama dilimin ucuna gelmeyen herkes ayrı ayrı güzel ozel insanlar görüşmedik ama burda sohbet edıp ıyıkı tanısmısız dedıgım çok kişi var🥰
Ceiydda busra05_ yaa canım benim hamiş kardeşliği bizimkissiii inşallah burdan sonra kids uygulamasında da görüşürüz güzel güzel dogumlarimizi yaptıktan sknra 💖💖
Bnguuu_102 Burnosunn_annesi ben de seni 🌸 iyiki varsın 🥰 Dua et bize teyzesi olur mu iki gündür emmemek için ağlıyoruz da 🥲
Burnosunn_annesi helloandhello @Bnguuu_102 🌺 @GirlandBoy_Mom 🌺 @Mavili1480 🌺 @[silindi] 🌺 iyiki tanıdım sizi canlarım bir gün yüz yüze görüşmek nasip olur inşallah🤗🥰
babyiscoming_ helloandhello ay evet vallahi çok bilgi alışverişi yaptık beni bir çok konuda rahatlattın 🥰🥰