Burnosunn_annesi Bnguuu_102 sende kuzum benim🤗 niye hasta mı yoksa nazarmı aklıma ilk o geldi bacım 🤧 Rabbime emanet olsun🤲🏻
Bnguuu_102 Burnosunn_annesi hasta değil canım çok şükür misafir va çok aşırı insan içinde yavrum geçen günlerde de üst üste eşimin iş yerine gittik nazar oldu heral yavruma ya da büyüme atağındayız bilemiyorum 🥺
ikibaloglanannesi helloandhello @ZeynepDuru17 💜 @--Sevgi-- 💜 @defnevedoruk 💜 @Diamondstallion 💜 @Annesiiiii_ 💜 @etkafa 💜 @12Zeynep_men 💜 @Eldgrn 💜 @Tubatgn 💜 Kalpleri çok güzel🤎
Meloshmelo Aynı şehirde olanlar grup kursa sonra toplanılsa Bi yerde çok güzel olmaz mı nacizane fikir ☺️
rahatdur_evladim helloandhello ben 5 senedir hem burayı hemde kidsi kullanıyorum (burdaki hesabımı tekrardan açtım) henüz öyle kimseyle tanışıp arkadaşlık kurmadım çünkü çok unutkan biriyim isimleri unutuyorum kiminle ne konuştuğum aklıma gelmiyor burda 😁
Eslem2112 helloandhello @ppmerlina ❤️ @GezenTavuk_2 ❤️ @1_Pandackk ❤️ @etkafa ❤️ @staRmama ❤️ hepsi de birbirbinden tatlı bacikolarım benim 😍❣️❤️🥰