Nurellaaaaaaa1212 Ciftci16 ama ben kızımda da bu haftalarda erkek denmişti 22. Haftada kız olduğunu öğrendim acıkcası cok güvenli değil bu haftalarda tahminler cok yanılma oluyor basıma geldi. Biraz daha büyümesi daha iyi bence
dkjannsbd Nurellaaaaaaa1212 göbek çıktı bu ikinci gebelik bnm de :)) yüzdelik oranla tahmin yaptı doktorum daha net değil tabi 😄 belirtilerimz de bulantım yok şükür tamamen bitti ara ara tiksinme oluyor 13+1 iz 😍
Nurellaaaaaaa1212 dkjannsbd bende de oluyor o. Bi gün ciddi bulantı oluyor ertesi gün bebek gibiyim böyle böyle biticek galiba
Nurellaaaaaaa1212 edabolukbasi3- ben detaylıya kadar çöp dahi almam. Kızımda da 22. Haftaya kadar erkek bildim bebe 3 ay kadar erkek kıyafeti giydi doğru düzgün fotosu yok ldldldşdşd
edabolukbasi3- Nurellaaaaaaa1212 ya bende bişey almıyorum oğlumun çoğu kıyafeti unisex ama insan merak ediyor 🤣
Ervaa2534 Nurellaaaaaaa1212 dün başladı ben bugünde beklim devam ederse giderim + kusmada çok olunca biraz tedirgin oldum
Fatmactn_6 Nurellaaaaaaa1212 ben o güç patlamasını taşınmaya saklıyorum ama bol bol geziyorum hiç bir şeyden geri kalmıyorum 😂
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 sata göre 13+3 seninle aynıyız ama ultrasona göre 12+ 5 bulantı eskiye göre azaldı gibi ama kokulardan tiksinme yemeklerden tiksinme hala var yemek yiyemiyorum iştahım sıfır cinsiyet %70 erkek dedi belki bi mucize olur değişir 😅 göbüş te hiç çıkmadı hala
Yenibirannee sendekimsinnn hepsi 2şer yaş var 🥹 biraz zor şuan daha rahatım ama 1.5 ve 3.5 yaşındalar karnımdaki doğunca nasıl olcak bilmiyorum 🫠
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 canım sence benimkilerde kardonmu yoksa nubumu ya ikiside aynı güne ait görüntü kimisi kesin kız diyo kimisi kesin erkek daha randevumada çok var senin ultrason görüntülerne benziyormu
sendekimsinnn Yenibirannee ikisinin arası iyiymiş aslında ama bu baya küçük olucak planlı bi gebelikmiydi canım birde ikisinin cinslyeti ne