sendekimsinnn Yenibirannee ikisinin arası iyiymiş aslında ama bu baya küçük olucak planlı bi gebelikmiydi canım birde ikisinin cinslyeti ne
Yenibirannee sendekimsinnn ikisininde kız canım buda kıza benzetti doktorum hayırlısıyla değişmezse 3 kızım olcak 🥰 hayır hiç planlı değildi korunurken hemde yumurtlama haftamda olmadığı halde hamile kaldım… hatta o kadar ihtimal vermedim ki nerdeyse 2 aylıktı artık gebelik testi yapayım dedim bir baktım anında çift çizgiyi gördüm.
sendekimsinnn Yenibirannee vardır herşeyde bi hayır canım hepsi bi amda büyür bi kerede kurtulursun inşallah ondan sonra rahat edersin 🥰🥰
Yenibirannee sendekimsinnn inşallah ilerde boyum kadar kızlarım olur bende öyle teselli ediyorum kendimi 🥹🥹 senin kaçıncı bebiş?
DogaLina_ Nurellaaaaaaa1212 kilolu hamile kaldim o yuzden gobusun farkinda degilim malesef 😭 12 haftaligiz tam yarin kontrolumuz var ogrenicez insallah 🥳
Ayfer_alkc Nurellaaaaaaa1212 13+5 olduk belirtiler hala yoğun baş ağrısı ,mide bulantısı özellikle bel ağrısı çok yoğun yaşıyorum. Cinsiyeti henüz öğrenemedik kız hissediyorum ama 🤭
sendekimsinnn Yenibirannee hayali bile güzel benim 2. Bebek bi oğkum doktor bunada %70 erkek dedi kız çok istiyordum demekki nasip değil rabbim daha iyi bilir ama 2. De sakin bi bebek olursa tabiki o zmnaki şartlara görede 3. Bebeği çok ara vermek istemiyorum o yüzden sordum sana canım
Kyk94 Bizde 12+6 dayız cinsiyeti öğrendik erkek dedi, doktor kesin konuştu ama değişenleri de çok duyduk 😂 bende en başından beri erkek hissediyorum gerçi 😬 çok şükür rahat geçiriyorum bende bugün kışlıkları kaldırdım güç patlamasından 😂
Nurellaaaaaaa1212 Kyk94 aaaa ben bu hafta cinsiyet tahminlerine cok güvenmiyorum aşkım gönlünden geçen olsun inşallah 😂 nazara geldim kız öğlenden beri kalkamıyorum yerimden
Kyk94 Nurellaaaaaaa1212 Aaaa dinlen o zaman canım bir anımız bir anımızı tutmuyor ki 😬 detaylı ultrasonda öğrendim ben perinatolojide, o yüzden biraz daha güveniyorum ama belli olmaz tabi
Nurellaaaaaaa1212 Kyk94 bana da kendi doktorum hem de radyoloji %70 kız dedi ama gel gör ki kızım da bu haftada yüzde yüz erkekti pipi görmüştük şimdi 3 yasında koca kız 😂😂😂
Kyk94 Nurellaaaaaaa1212 ayyy korkuttun beni kız 😂 şaka gibiymiş bi de benimki de öyle oluyormuş 😂 1 ay bekleyeyim bakalım bir sonraki randevu da ne çıkacak 😬