fndd GirlandBoy_Mom Kızımız olucakk🫶🏻 ilk gebelik 33+2 olduk 32+1de 2200gr 44cmdi artık 2 haftada bir muayeneye düştük sağlıklıca alalım bebişlerimizi kucağımıza
Esraa00 GirlandBoy_Mom ne zaman istersen dinlerim🫠ne olursa olsun üzme kendin, bırak baksın kaynanagil🤣 benim doğum da inşallah zamanında olursa bayramdan önce gelir oğluşum🥹
GirlandBoy_Mom Esraa00 inşallah bi gün uzun uzun anlatmak nasip olur kuzum 🩷bakacaklar mecbur 🤭😅bu süreçte evimden bide eşimden uzak olucam içim biraz buruk ama bi yanımda çok heyecanlı 🥹🥹seninde az kaldı canım sayılı günler var🥲😘
fndd GirlandBoy_Mom 32de başlanıyormuş normalde ama doktorum gerek duymadı her şey yolunda olduğu için 36da sokucam dedi
GirlandBoy_Mom fndd anladım canım ilk gebeliğimde 32 de girmiştim şimdi nasıl olur bilmiyorum enfeksiyon kaynaklımı bilmiyorum ama kasılmalarım çok oluyor maşallah senin güzel geçiyor demek 🥰
Esraa00 GirlandBoy_Mom her zamannn, ne zaman istersen yeterki iyi olalım Bide şöyle düşün evin mis kalır bebeklerinle eşinle musmutlu geçer günün inşallah,üzme bile kendini Evett 1 aydan az kaldı plana göre 🥹çok heyecan korku ne ararsan var🥲
fndd GirlandBoy_Mom 32de girersin yüksek ihtimalle kasılmalarında varsa ben hamile olduğumu bile anlayamıyorum🤷🏻♀️ Karnım çok büyümedi bebekte aşırı aşırı hareketli değil zaten hiç bi hamilelik belirtimde yok maşallah yatıyorum bol bol😂
GirlandBoy_Mom fndd doktoruma söyledim ama nst istemedi başı büyük biraz baskı yapıyordur dedi ama zorlanıyorum işte bakalım ne zaman olur nst 🙂kız sus maşallah de ben yuvarlanıyorum nefes dahi alamıyorum 🥲
Melissayda @GirlandBoy_Mom aşkım sayılı gün hemen gelir amin inşallah sağlıkla gelsinler fındıklar🥰 sana bir şey sorcam kuşum ben hep kasıklarda hissediyorum baskı ve ağrı özellikle bugün temizlik yaptım şu an dönerken bile hatta otururken bir sorun yoktur demi ya sancı bu değil sen bilirsin normal doğumdan 😢
GirlandBoy_Mom Melissayda baş gelişmi canım bende de oluyor doktora sormuştum onda baskı yapıyor demişti döndüğünden dolayı kendini yor duysan da olabilir biraz dınlen devam edecek mi veya artacak mı ağrıların aşkım takip edelim toplanma oluyor mu mesela karnında
Melissayda @GirlandBoy_Mom toplanma olmuyor aşkım bi yerde yaslı duruyor ben dokununca kaçıyor baş gelişti tekrar makata dönmüştü en son bugün çok eğildim kalktım baskı arttı sabaha geçer inşallah. Pijama altı giyerken falanda ayağımı zor kaldırdım baskıdan. Korktum ay bebek kanala giriyor diye okudum az önce. Sende var mı böyle
GirlandBoy_Mom Melissayda evet var ben bu ağrıyı bayadır çekiyorum aslında ama şuan dikkatimi çeken çok toplanıyor sende dikkat et takip et kendini canım dinlnemeye bak şuan