GirlandBoy_Mom Melissayda bi an önce olsa bitse istiyorum çok zorlanıyorum artık yürümek hareket etmek benim için zulüm oldu desem yeridir 2 kilo aldım sadece ama karnım aşırı çıktı ve aşağıya indi bi kaç gün önce 🥲sen tarihini seçemiyor musun canım sezeryan sonuçta
TeacherS GirlandBoy_Mom az sonra 30+2 olacağım 🥰 erkek annesiyim , midem hep sorunluydu sorunlu olmaya da devam ediyor , yerimden zor kalkıyorum. Benim de ikinci gebeliğim Allah yar ve yardımcımız olsun 🥰
GirlandBoy_Mom TeacherS aramızda 1 gün var bende 30+3 olacağım 🥰 mide ekşimesi yanması bende de var ilaç kullanıyorum soda içiyorum bi nebzede olsa iyi geliyor bende çok ağırlaştım su gibi her inşallah şu son haftalarımız ,amin canım cümlenizin inşallah🤲💙
fatmaanuurr22 GirlandBoy_Mom mideye salatalık ve yoğurt iyi geliyor canım yani kesmiyor yanmayı ama bı nevi iyi geliyor diyebilirim bende salatalığı rendeleyip üzerine yoğurt katıyorum dene istersen
GirlandBoy_Mom fatmaanuurr22 çok sağol bitanem 😍midem yüzünden bazen aç bile kalıyorum bi kötü tad oluyor ağzımda midem bulanıyor 🥲
babyloving GirlandBoy_Mom 29+5 te 1500 gramdı ❤️ biraz yatarak geçiriyorum hamileliğimi ama buna da şükür 🙏 bebeğim çok sert hareketler yapmaya başladı artık büyüdükçe sanki içimde kendini gerdiriyor bir uçtan bir uca biraz beni korkutuyor bazen kasıklarımda çok ayakta değilsem göbek çevremde Salı günü kontrolümüz var iple çekiyorum 🙏🤓
GirlandBoy_Mom babyloving maşallah canım kilo olarak aynıyız 😍bende de aynı sıkıntı var hareketleri aşırı sert can yakıcı kıyafetimden bile belli ediyor kendini hareket edince o derece 🥲 şuan kaç haftalıksın canım güzel geçer inşallah randevun💕
Melissayda @GirlandBoy_Mom aşkım doktor 38 39 arası alırım dedi 5 6 hsziran diyordu kesinlik yok daha ama ben kabul etmiyorum bayram zamanı annemler kurbana gidecek kızıma kim bakacak sıkıntı o yüzden 35 36 da belirleyelim o zaman dedi. Ay ne güzel azcık almışsın yaa keşke bende öyle olabilsem yuvarlanıyorumm 😂
GirlandBoy_Mom Melissayda şu haftalara ışınlansam keşke😍sağlıcakla gelsin bebişin inşallah çok az kalmış aşkım bayramdan önce olursa 🥹bende yuvarlanıyorum şuan da bile yatamıyorum çok hareketli ve sert biraz canımı acıtıyor🥲
babyloving GirlandBoy_Mom 31+4 olduk rahim ağzı kısalığım olduğu için hep yatarak geçiriyorum ama çok şükür bu haftayı bile göremem sanmıştım tamamlarız inşallah haftamızı 🙏
GirlandBoy_Mom babyloving sağ salim kavuşun inşallah canım en azından 37 bile olsa tamamlamış oluyor gelişimini güzelcene atlatırsınız inşallah 🤲💕