Melissayda @GirlandBoy_Mom yat aşkım bende yattım ama kızçem uyanıp duruyor kalk kalk dur uykuda tutmuyor sabaha düzeliriz inşallah şimdi takip edelim ilk kızımda hiç yaşamadım bunları sen de oldu mu
GirlandBoy_Mom Melissayda ilkinde hiç olmadı böyle ama bunda çok yaşıyorum benimki şuan baş geliş ve döndüğünü anlamıştım zaten aşırı baskı var kasığımda ve Lavobaya çok sık gider oldum
Melissayda @GirlandBoy_Mom o zaman döndü benimki her saat başı tuvaletteyim çalar saat gibi uyanıyorum saatinde baskı ve ağrı çok ya yorulunca da artıyor zaten temizlik yapcam diye kendimizi düşünmüyoruz 🥹
GirlandBoy_Mom Melissayda dınlen canım hiç bişey bizden önemli değil devam ederse bi doktoruna görün haftamız büyük çünkü insan bi tedirgin oluyor
psymom GirlandBoy_Mom evett öyle duruyor inşallah:) öyle mi oluyor ben 33-34 ü bekleyecektim geç mi olur kii
GirlandBoy_Mom psymom ağırlaştıkça halimiz olmuyor ben bu hafta içinde onları Hall etmeyi düşünüyorum
Esraa00 GirlandBoy_Mom her zamannn, ne zaman istersen yeterki iyi olalım Bide şöyle düşün evin mis kalır bebeklerinle eşinle musmutlu geçer günün inşallah,üzme bile kendini Evett 1 aydan az kaldı plana göre 🥹çok heyecan korku ne ararsan var🥲
GirlandBoy_Mom Esraa00 evet kuzum haklısın çok duygusal bi yapıya sahibim haliyle doğuma giricem eşim olmıcak yanımda bunları düşününce biraz buruk oluyorum sonra onların iyiliği için olsun diyorum telefon var imkanlar var çok teşekkür ederim iyiki varsın 💕sen nasılsın ağrın sızın varmı
GirlandBoy_Mom TeacherS vitaminlerimini demir ilacımı bi ara tiroid ilacı kullandım o da normale dönünce bıraktım midem ağrıdığı zaman mide şurubu var onu içiyorum bide
Esraa00 GirlandBoy_Mom tabi ki insan istiyor eşinin yanında olmasını kendi sağlığını bebeğini tolarladiktan sonra hemen gidiverirsin Sende iyi ki varsın bebeğim ne demek bir tatlı dil 😘 Ağrım var olmaz mıı Maden ağrım var oturduğum yerden dedim dün Mardin e gittim gezmeye şimdi daha beter 🤣🤣🤣
Esraa00 GirlandBoy_Mom iyi ki gittim ama daha nerde gideceğim Hava aşırı sıcak aşırı klima açma zamanı geldi 🥵
Zeynep85 GirlandBoy_Mom seninde anneler günün kutlu olsun canım bizde 31+4 olduk hamileliğin bu son dönemi çok zormuş hareketler iyice kısıtlandı ayaklar şişti sonunda kavuşacağım güzelliği düşünüp bunları yaşadığıma şükrediyorum ☺️
GirlandBoy_Mom Zeynep85 teşekkür ederim canım benim bende bugün 30+4 üm maalesef bende de ödem var ayaklarım ellerim şişiyor baya Rabbim emeğimizin karşılığını güzel eylesin inşallah 🩷
GirlandBoy_Mom Aslihanfindik isim bulmak çok zor yaa heleki erkek bebeğe biz çok zorlandık kızıma hemen bulmuştuk 😅
Zeynep85 GirlandBoy_Mom valla kıza da zor erkeğe de öyledir eminim çünkü her şeyi düşünüyorsun sadece bebeklik değil ki büyüdüğünde nasıl duracak falan bu yüzden kafalar karışık