okuyananneeeee Huzurluanne05 37. Haftada yaptığınız doğumda herhangi bir sorun yaşadınız mı ? Bir de kaç kg doğmuştu. Sancılarım var 37 de de doğurabilirim de
Nessozz Ceiydda 39+5 te doğurdum kızımı bakalım bu sefer nolcak 😂 daha 10 haftalık cinsiyeti de bilmiyoruz 😂
Esraaktg3 Nessozz kasılmalarınız oldu mu acaba 39+5 oldum doktor gelmez dedi normal doğum ile çarşambaya sesrsyana gün verdi ümidim kesildi
Parinas bebekannem hepsi tamam çok mantıklı da 30 dakika squat nasıl yapılır. Bi de o kadar ağırlaşmışken. Belki 30 tanedir 🤭
iremd-1798 Ceiydda ilk kızım 35+5 de ikinci kızım 40+4 de geldi ☺️ arkadaşımın oğlu 38 de geldi geç gelmenin erkekle alakası yok hiç belli olmuyor bebelere ☺️
Z13m Ceiydda ilk bebegim çok birşey yapmadım hastane çıkışı tek alabildim oda iki takım beyaz bı takım da yeşil nasıp olursa doğduktan sonra yapacağız 🥰
Visenya Ceiydda İlk bebeğim oğlum 38+5’te gelmeye karar verdi 😁 Hiç beklemiyordum, sancım vs. de olmamıştı daha önceden. Sabaha karşı kasılmalar başladı öğleden sonra kucağımdaydı 🥰 Hiç belli olmuyor bu doğum işi 😀
Kbrrsln7 Ceiydda benimde 33 den beri erken dogum olabilir suyun fazla diyorlar 37+4 um beklemedeyiz hala😂😂
Ceiydda Kbrrsln7 olsun artık haftası çok güzel kesfetimde 35 35 haftalık doğan bebekler görüyorum masallahları var bizimki de ele avuca gelir herhalde artık ya😅😅
Ceiydda Elmasekeri1 sık sık takip ediliyosun dimi canım şu az olunca fazla olmasına göre daha çok riskli oluyor Allah korusun ama 34 e gelmeniz bile çok güzel insallah 37leri görür 💖💖
Parinas Ceiydda ilk doğum olduğu için suni ile başlatırsam sezaryene döner dedi doktor. Bebekte iri olma dışında problem olmadı çok şükür ama çatım müsaitti onu da sorun etmedi
Ceiydda Ayse0434 canım bence doğumu hiçbiri başlatmıyor yaa sen doğum baslayinca acilman kolay olsun doğum kısa sürsün niyetiyle yap ben de öyle yapıyorum 🥰
Nurella07 Benimde erkek ve 37+5 iz hâlâ gelen giden yok ama kıpır kıpır gelmek istiyor da istemiyor arasi gibi bisey 😄
Elmasekeri1 Ceiydda 2 kez hastane de yattım serumlarla yükseltti suyu doktorum da en az 36yi tamamlamayu hedefliyor ciğer gelistirici felan olduk her ihtimale karşı her hafta gidiyorum bakalım yarın da gidicem ne durumdayız 🙈 2-3 hafta daha dursaydi