Meryeminannesi20 Ceiydda ilk kızım 38+4 ikinci kızım 39+0 şuan oğluma hamileyim bakalım nezaman gelecek şuan 32 haftadayız
Ceiydda Meryeminannesi20 bakalım gerçekten erkekler geç mi gelcek kızlar çok güzel vakitlerde gelmiş benim de gönlümden geçen haftalar bunlar inşallah bana da nasip olur 🥰🤍
Ceiydda Deleted33000 ben de bebişimin aceleci olduğunu düşünüyordum 34 35 de sancılarim daha sık oluyordu burda post aciyodum bebişim kuvoze girer mi vs diye çok korkuyorum şimdi turp gibiyim hiç birseyim yok 😅😅
Ceiydda mervensa hayırlısıyla gelsin artık ağrılar doğuma yöneliktir inşallah son zamanlar çok zormuş çünkü 🥹🥲
tecrubeliiannee Ceiydda ilk gebelikler erken olsun kız olsun 39 40 haftayı bulur demişti doktorum ben 38+6 da su azalması sebebiyle sezaryenle doğum yaptım
Ceiydda tecrubeliiannee evet gercekten verilen cevapların hemen hemen hepsi öyle 38 37 nerdeyse hiç yok gibi 🤣 hayırlısı olsun yeter ki Sağlıkli olsunlar 🥰🥰 en fazla 1 hafta 10 gün fark ediyor zaten
R-baby Ceiydda Bende 38+1 im bakalım benimde erkek bebiş 🫶 Bakalım ne zaman gelecekler sağlıkla kucağımıza alalım
Ceiydda R-baby aynı günmüşüzz 🫶💖 Bakalım ne zaman gelcekler dogurursan haber ver burda daha önce aynı gün olduğumuz kişiler elendi ben tek kaldım gibi hissediyordum mutlu oldum şimdi bi 🤣🤣
Deleted33000 Ceiydda yaa sona doğru öyle olursa bide benimki de ayy tırstım şu an sen şimdi kaç haftaliksin
R-baby Nesrnn Benimde 33. Haftada öyle oldu 36 37 ye gelebilir miyim diyordum 38+1 im şu an gelmiyor açıklık da yok bakalım ne zaman gelecek 😃
Z13m Benim hala cinsiyet belli değil sürpriz yapacak gibi doğumda ogreniriz dedi doktor 36+4 sancım arada olur dün dogurcam şandim 5 dk bir ağrı vuruyordu meğerse yalancı sanciymis rabbim hepimizi tek nefeste kurtarsın sağla alalım kucağımıza