Parinas Ceiydda ilk doğum olduğu için suni ile başlatırsam sezaryene döner dedi doktor. Bebekte iri olma dışında problem olmadı çok şükür ama çatım müsaitti onu da sorun etmedi
Ceiydda Ayse0434 canım bence doğumu hiçbiri başlatmıyor yaa sen doğum baslayinca acilman kolay olsun doğum kısa sürsün niyetiyle yap ben de öyle yapıyorum 🥰
Parinas Ceiydda evet oldu. İçten dıştan çok dikişim oldu. Bi de epidural istedim ben ıkınma sorunu yaşadım ondan dolayı da dikiş sayım arttı malesef. O son dozu istemeyecektim 😀1 ay oturamadım doğru düzgün
Elmasekeri1 Ceiydda 2 kez hastane de yattım serumlarla yükseltti suyu doktorum da en az 36yi tamamlamayu hedefliyor ciğer gelistirici felan olduk her ihtimale karşı her hafta gidiyorum bakalım yarın da gidicem ne durumdayız 🙈 2-3 hafta daha dursaydi
Nurella07 Ceiydda valla pek rahat gibi durmuyor genelde kaburgalarıma denk geliyor tekmeleri ayakları bazen itekliyor kendini kemiklerimden destek alip ama gelmeye niyeti pek yok gibi 34. Haftadan beri kafası da assagida bekliyoruz 😄😄
Deryakz 40+5 de doğdu oğluşum.simdi kızıma hamileyim bu sefer sezeryan olcak gibi duruyor beyinde damar tikanikligi pıhtı atması var.sezeryan dogumda kacinci haftada aliyolar doguma
Ceiydda Selim_Alparslan yaa ne güzelll biz 38+2ye giriyoruz tık yokk hamileliginiz nasıl geçti çok mu aktiftiniz
ZEYNEPPARS_LN İlk oğlum 37+3 de gelmiş di şimdi 2. Oğlumu bekliyorum 35+3 bakalım bu ne zaman gelicek
Ceiydda Nurella07 ay benimkisi aşağıya indi artık o kaburgaya tekme yemeler bitti çok şükür ama kanalda da değil anlamadım nereye indi 😅😅
Ceiydda R-baby aynen öyle canım yaa şu an bile kasilmam var benim mesela çok sık yaşıyorum yalancı sancıları ben ama haftalardır böyle artık inancım kalmadı 🤣 belden gelmiyor karnımın altı kasiliyor ordan anlıyorum artık yalancı olduğunu