Nuriay Edmr97 canım tam koyu çift oldu bi kac gune doktora gidicektim kanama oldu hemen test yaptım koyu çızgi siliklenmişti ertesi gun tekrar yaptım yok oldu adet sokuldu bu ikinci kimyasal 3 4 yıl oncede geçirmiştim
Dry07_ canbebekku21 yaa çok geçmiş olsun yatış verdiyse doktor a diyin ki çocuğum var onu da yanımda tutabilir miyim deyin. Kaç haftalık gebesin canım
Dry07_ Edmr97 bence bu kadar gecikme normal değil eğer kanda da çıkmıyorsa regl olmuyorsanınz yumurtlamamış olabilirsiniz
Dry07_ Altbyz sen naptın var mı leken. Bende halen gelen giden yok. Misafir gelecek 2 dk oturamadım sabahtan beri sil süpür derken
Aktybsss @Dry07_ @Altbyz benim de bugün ilk günü reglinin ama kızlar kist mi yaptı acaba yumurta sol kasığım nasıl batıyor
Altbyz Aktybsss ikinci günü gidip tahlil yaptırırsan gözüküyor kistin muayene ediyorlar git geciktirmeden doktora
Dry07_ Altbyz iyi canım buda gebelik oluşuyo demek dedim ya sana rahim kalınlaşmasını görür diye hayırlısı olsun inş çok sevindim bana da dua et yarın güzel haber alayım🌸