Nuriay Edmr97 benim son postuma bakarmısın sizdede gözle göruluyomu? Çok zor görülen bisey gördum ama koyulaşması önemli
Nuriay Altbyz canım iki tane testim var 2 gün sonra yapıcam çıkarsa o zaman kan veririm koyu kırmızı görmezsem inanmam zaten
Edmr97 Altbyz 33 gün gecikmem var benim bi turlu gelmedi en son 17 mart regl oldum 3 mayis lekelenmem oldu 6 mayis bitti 3 gün sürdü tutunma kanamasi zannettim ama degilmis çünkü testlerim negatif
Nuriay Edmr97 yok canım martda kimyasal geçirdim kan vermiycem o yuzden 1 hafta bekliycem kimyasal ve s olmazsa o zaman kan veririm
canbebekku21 Dry07_ merhaba şuan benim de kanamam oluyor ya ne yapmam gerek hiç bilmiyorum acile gittim yatış verdi ama kızım kimsede durmaz diye iğne ilaç tedavisini evde devam edicem
Dry07_ canbebekku21 yaa çok geçmiş olsun yatış verdiyse doktor a diyin ki çocuğum var onu da yanımda tutabilir miyim deyin. Kaç haftalık gebesin canım
Altbyz Edmr97 hiç kan testi verdiniz mi kşmyasalmı geçirdiniz acaba adetiniz gecikiyor günü şaştı en yakın süre içinde doktora gidiniz bence
Dry07_ Edmr97 bence bu kadar gecikme normal değil eğer kanda da çıkmıyorsa regl olmuyorsanınz yumurtlamamış olabilirsiniz
Edmr97 Altbyz 8 nisan kan verdim 0.45 negatif sonra 17 nisan kan verdim 0.46 yine negatif bidaha da vermedim
Edmr97 Altbyz ne olabilir ki adet sokturucu mu alsam ama ozmn hamileysem ve gozukmuyorsa bebege bişey olmasın çünkü duzenli her gün iliskiye giriyorum olsun diye
Dry07_ Altbyz sen naptın var mı leken. Bende halen gelen giden yok. Misafir gelecek 2 dk oturamadım sabahtan beri sil süpür derken