Dry07_ Altbyz karnım belim sanki regl olmuşum gibi ağrıyo kasıklarımda dolgunluk hissediyorum yarın bi olaydı 😣 ben ne yaptım evde yaptığım testi tekrar yaptım ikinci kez kullandım tabiki bişey değişmedi 😂😂😂😂
Altbyz Dry07_ ya tasarruflu kariii böyle olur işte 😅😅😅 tabi işe yaramaz tek kullanımlık onlar benimde kasıklarım belim sırtım ağrır gibi korkuyom o kadar mala bağladım ki alt karnım gurluyor hava varmış gibi hareket ediyor
Dry07_ Altbyz en azından denemiş görmüş olduk olmadığını 😂😂😂 yat dinlen ben bugün çok iş gördüm çok dolandım çok ağrım var 😏
Altbyz Dry07_ doktor haftaya gel keseyi görelim dedi kan vermeme gerek var mı geriliyor çünkü ne çıkacak ne olacak diye. Sende yarın sabah erkenden koş hastaneye güzel haberlerini bekliyorum canımın içi 🌸🌸🌸
Dry07_ Altbyz verme aşkım yeter artık kese stres e giriyon böyle ilaçlarını kullan yat dinlen haftaya kadar. Bende sabah kan verip test alıp yapcam inş bebek gecikmesidir 🌸
Altbyz Dry07_ amin amin inşallah gebelikten ötürü gecikmiştir yarın güzel haberlerle geliceksin inşallah dua ediyorum senin için bu aşermeler ne zaman başlar benim ilkinde beta 19’ken başlamıştı haberim yokken ekmek arası turşu aşeriyordum bunda tık yok
Dry07_ Altbyz valla canım bilmiyorum ki değişkenlik gösterebilir bu aşerme olmayada bilir. Bende oğlum da güllü lokum aşermiştim sadece
Dry07_ Altbyz şimdi de ne istiyo canım biliyon mu amerikano kahve ve ekmek arası döner içinde domates turşu soğan olacak 😋😋
Dry07_ Altbyz @Aktybsss kızlar ben çok sık tuvalete gidiyorum başım çok dönüyo ve halen adet olmadım vardır demi ya çok umutlandık akşam da yemek kokusu kötü etti içimi herşey kokuyo sanki psikolojik mi değil mi çözemedim 🧐
Dry07_ @Aktybsss @Altbyz kızlar kızlar şu karnonat deneyi varya şimdi onu yaptım idrara döktüm köpürdü de köpürdü bu gebelik var demek mi 😂😂😂😂
Dry07_ @Aktybsss @Altbyz vay uykucular vay kalkın biii durum acil merak ettim sizde yapın sizde de olacak mı 😂😂😂
Altbyz Dry07_ günaydın canım evde karbonat yok ama idrarim koyu ve asitli gibi diğer günlere nazaran ve gaz yoğunluğu var aşırı derecede sen ne yaptın ❤️