Aktybsss Altbyz ben ovülasyon testi yaptım şimdi ama ikinci çizgi çok silik hamile olsaydım kötü olurdu dimi
Altbyz Aktybsss öyle diyorlar ama ben hiç denemedim sadece yumurtlama hissettiğimde bakıyordum bilmiyorum birde sıvı alımını kesmen gerekiyor net çıkması için lh değerinin
Dry07_ Altbyz kaç dk da çıktı test markası ne hepsini anlat hepsini bende test aldım yarın sabah ilk idrarla yapacam
Altbyz Dry07_ ben kan vermeden direkt doktora gitsem midem kalktı artık beklemekten bişeyleri kötü bişeyle karşılaşmaktan
Altbyz Dry07_ bende de belirti yoktu ama hissediyordum içgüdüsel olarak ya bilmiyorum yada saçmalıyorum
Dry07_ Altbyz hissetmişsin demekki aşkim sağlıkla al kucağına inş🥹 git tabi daha garanti olur zaten doktor da beta isteyeceği için sürekli kan vermemiş olursun🌸
Aktybsss Altbyz  canın ovülasyon böyle
Altbyz Dry07_ kadın doğuma gidim demi direkt ne zaman gidim.iki gün var daha regle Birde kan sulandırıcı vs yazıcak herhalde yatkınlık vardı pıhtılaşmaya geç kalmak istemiyorum
Altbyz Dry07_ yap ben ilk idrarla yapmadım sende yapma ne gerek var ama beklemek istiyorsan bekle canım
Dry07_ Aktybsss yavrum ovulasyon la gebelik belli olmaz ki o lh ı ölçüyo gebelik testi hcg yi silik çıkması yanıltmasın seni gebelik varsa illakı koyu olacak diye bişey yok ❤️