Altbyz  @Dry07_ Aktybsss SANIRIM HAMİLEYİM ELİM AYAĞIM TİTRİYOR 🥹🧿🙏
Aktybsss Altbyz yaaaa çok sevindim kendim olmuş kadar allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşallah ne belirtin vardı çok net gözüküyor çizgi
Dry07_ Altbyz kaç dk da çıktı test markası ne hepsini anlat hepsini bende test aldım yarın sabah ilk idrarla yapacam
Altbyz Aktybsss hiç bir belirtim yok vallahi varsada anlayamıyorum yerleşme kanaması gibi bişey oldu onun dışında belirtim olmadı
Aktybsss Altbyz hemen kan ver bize de dua et nolur benimde hiç belirtim yol sadece arasa kasıklarım sızlıyor
Altbyz Aktybsss almıyorlarmış acillerde sağlık ocağında sabah kan alıyor salıyı beklicem hertürlğ 🥹 Rabbim sevindirsin hepimizi ne karnımızı ne koynumuzu boş bırakmasın sağlıkla güzellikle kolaylıkla gelsin inşallah su serpsin yüreğimize 🧿🌸
Aktybsss Altbyz inşallah adet olacakmış sızısı olur ya oluyor muydu öyle sende bir de bende sol kasıkta batma sızlama var
Altbyz Aktybsss şuan oluyor gibi psikolojikmi bilemiyom sızlıyor atıyor kasılıyor gibi zonkluyor saniye saniye
Aktybsss Altbyz benim de öyle sol tarafım beklemek çok zor takvim bugün gösteriyor ama yumurtlamam olalı tam 10 gün oldu
Altbyz Aktybsss tekrar yumurtluyorsun belki ama sananmam birde test yapsan çıkar benim 5 mayıstı yumurtlamam yalamcı pozitif değilse çıktı yani
Aktybsss Altbyz benim de 5 Mayıs ben ovülasyonla denedim ama yumurtlamadan 14 gün sonra hasta olmam gerekiyor yani 19 o yüzden bekliyorum
Altbyz Aktybsss bende aynı ama ovülasyonla takip etmezdim aşırı strese soktı beni öyle böyle değil bir ay yaptım bıraktım bu ay sallamasyon sadece 1-3-4-5 Mayıs değerlendirdim gerisi yok 😂
Altbyz Aktybsss yok hassasiyette yok uyku var ama oda yoruldum ya yine negatif çıkacak diye görünce rahatlama geldi onun sersemliğini yaşıyorum
Altbyz Aktybsss yarın bir tane daha yaparım koyulaşmay bakarım bir hafta sonra doktora giderim kan vermek istemiyorum vallahi gına geldi
Aktybsss Altbyz ben ovülasyon testi yaptım şimdi ama ikinci çizgi çok silik hamile olsaydım kötü olurdu dimi