Altbyz Dry07_ kadın doğuma gidim demi direkt ne zaman gidim.iki gün var daha regle Birde kan sulandırıcı vs yazıcak herhalde yatkınlık vardı pıhtılaşmaya geç kalmak istemiyorum
Altbyz Dry07_ yap ben ilk idrarla yapmadım sende yapma ne gerek var ama beklemek istiyorsan bekle canım
Altbyz Dry07_ ne dicem gidip kan vermeden 😅 daha bi gün geçmiş nasıl anladın dicek teste hocam bizde yanlış olmaz var diyorsak vardır işte çok kurcalama işini yap derim
Dry07_ Aktybsss yavrum ovulasyon la gebelik belli olmaz ki o lh ı ölçüyo gebelik testi hcg yi silik çıkması yanıltmasın seni gebelik varsa illakı koyu olacak diye bişey yok ❤️
Altbyz Aktybsss öyle öğrenen var ama bilmiyom ne kadar doğru sen en iyisi teste güven içini ferah tut yazına bile yansıyor dargınlığın sıkkınlığın herşey dilediğince olsun aşkım
Dry07_ Aktybsss salı yı bekleyelim biz @Altbyz bu gebeş de bekleyecekti ama ikizler burcu online oldu 😂😂
Altbyz Dry07_ çok pahalı Adana’da 1.500₺ daha nokta bile olmamıştır belki zor görünür ilk gebeliğimde 4+4’ken alttan gözüktü mercimek kadar bu gözükmez hemen diye düşünüyorum