Happymommmy psymom 32 haftalık 12 kilo aldım şuan için , dengeli beslenmeye özen gösteriyorum ama tatlı krizi tutuyor neredeyse her gün , onu da sütlü tatlı veya bitter çikolata ile geçiştirmeye çalışıyorum sağlıkla tamamlayalım süreci inşallah :)
Gzm122 psymom 1.70 boyum 62 ile hamile kaldım şuan 78 im, doktorum biraz hızlı almışız diyor ama kafama takmıyorum göstermiyorum diye😄 bebişlerimiz sağlıklı olsun da bir şekilde verilir kilo ya
gezentianne psymom İlk hamileliğimde 28′e kadar kg almadım 28-41 hafta arası 9 kg aldım şimdiki hamileliğimde 24′e kadar almadım 24-30 arası 3 kg aldım 30-36 arası 6 kg aldım🙈 30′dan sonra haftada 1 kg
psymom gezentianne sizde belirli bi oran var:)) bende de ikinci trimesterde durdu herkes çok alınıyor derken, kişiden kişiye çok oynuyor
Denizgiller psymom bunda nolur hiç bilmiyorum ama kızımda 70-72 le hamile kalıp 90 küsürle doğurmuştum ilk 20 günde 75 e inmiştim hemen olmuyor tabi ilk hafta dogurmamış gibi geziyorsun🥲
psymom Denizgiller woww 20 günde eski kiloya dönmek müthiss, ya tabi hemen olmaz 9 ayda topluyoruz bu kiloları sonucta, ama çok gecikirse de üstümüze yapısır :))
Gzm122 psymom 30+6 dayız 16 kilo, bakalım doğuma kadar kaç olacak yavaş yavaş yavaş da ayaklarım şişmeye başladı ödem var belli zaten
guneykeremsmom psymom ben ilk cocukta 25 kiloya yakın aldım 1 ayda 20 kilo gitti hele doğumdan sonra 12-13 kilo direkt gitti o yüzden simdi çok takmıyorum nasılsa en azından 10 kilo direkt gider diyorum
Rmysa97_ psymom doğum şekli ve ödem miktarı önemli bence ben ilk doğumumda normal doğum yaptım 71 kilo ilendoğuma girdim ertesi sabah 61 kiloydum on gün sonra tekrar tartıldığımda 57 kiloydum
Rmysa97_ 31 haftalık hamileyim şuan 55-56 arası gidip geliyorum 54 le hamile kalmıştım ama 51 e düşmüştüm başlarda