hamisayse 19+3 gebelik 9 kilo aldım:) 51 kilo hamile kaldım şuan 60 a dayanmisiz.. doğuma kadar 70 olursa sağlık olsun derim 😀
panikprenses Ayildiz kiz benimde onumde nasipse insallah nerden baksan bi 10 hafta daha var ben basta cok kontrolsuzdum ondan asiri aldim aman sen diyim dikkat et yuruyus ve su cok onemli bunlari ihmal etme
KumpirsMom psymom tam 30 haftalığım 7 kilo almışım bazen bir iki kilo kaybediyorum ama ortama 7 kiloda kaldım
Gzm122 psymom 30+6 dayız 16 kilo almışım iştahım da açık değil normal yiyorum ama nereye aldım bu kiloyu anlamadım, garip olan da hiç belli olmuyor göbeğimi görmeseler kimse anlamıyor hamile olduğumu 😅
gunesveguney psymom 31 haftalık hamileyim 7 kilo verdim bu haftadan sonra alır mıyım bilmiyorum 🤷🏻♀️
Gzm122 psymom 1.70 boyum 62 ile hamile kaldım şuan 78 im, doktorum biraz hızlı almışız diyor ama kafama takmıyorum göstermiyorum diye😄 bebişlerimiz sağlıklı olsun da bir şekilde verilir kilo ya
Bibebek_2kedi psymom 30 dan sonra hiç almadım şuan 35 haftalığım 5 haftadır kilom sabit ama bebiş almış