2Princess1Mom psymom Tam 30 haftalığım 6 kilo aldım. 24. Haftaya kadar +2 ile gelmiştim. Sonrası sonra oldu 🤭
Denizgiller Ben 79 la hamile kaldım bence bu önemli detay o yüzden bu hamileliğimde çok almadım yarın 32 olacam 6 kg aldım şuana kadar 2 kg son 2 haftada eklendi bebegimde 31 de 1800 dü
bebegimibekliyorum__ psymom çooook hızlı oluyo 30. Haftamda 9 kilo almıştım şuan 35 teyiz ve +5 aldım
Daisyy000 psymom Doğumdan 2 gün sonra eve çıktım. Oğlum 3650 doğmuştu,tartıldım sadece 4 kg gitmiş çok üzülmüştüm ,herkes 8-10 kg gidiyor demişti öyle bekliyordum
Denizgiller psymom bunda nolur hiç bilmiyorum ama kızımda 70-72 le hamile kalıp 90 küsürle doğurmuştum ilk 20 günde 75 e inmiştim hemen olmuyor tabi ilk hafta dogurmamış gibi geziyorsun🥲
Rmysa97_ psymom doğum şekli ve ödem miktarı önemli bence ben ilk doğumumda normal doğum yaptım 71 kilo ilendoğuma girdim ertesi sabah 61 kiloydum on gün sonra tekrar tartıldığımda 57 kiloydum
psymom Daisyy000 valla bende öyle bekliyordum dogumdan cıkar cıkmaz olmasa bile bir hafta on günde gidiyor diyorlar ödem vs
T-159 Daisyy000 hemen gitmez ki rahmin mideye kadar buyuyor zamanla toparlanıp küçülüyor onun dışında vücut ödem topluyor göğüsler süt doluyor zamanla kilolar yavaşça azalıyor bende o şekilde olmuştu
panikprenses psymom 29+4 +13 kilo daha da alirim herhalde ama yedigime ictigime dikkat etmeye calisiyorum cunku bu zamana kadar cok kilo aldim duzenli su iciyorum ve yuruyus yapiyorum alip basini gidecek yoksa 62 ile hamile kaldim bu arada
psymom panikprenses ya dönemden döneme o kadar fark ediyor ki bayadır hiç yürüyesim hareket edesim yok kfjfjf su içip yediklerimize dikkat etsek bile iyi
asena9 panikprenses bende 28+2 12 kilo almışım 64 le kalmıştım 76 çıktım sabah 🥲 her hafta bir kilo alıyorum resmen.. hep aynı yeme düzeninde olmama rağmen sinirimi bozuyor bu durum 🥲
ezoocum psymom 28+5 iz yarım kilo aldım 96 kilo ile hamile kaldım benim için iyi bebeğim de 1,210kg şu an :)