ozgeserin GirlandBoy_Mom valla çözemiyorum ya artık kafaya takmamaya karar verdim ama ağrılar durdurmuyor bazen dediğin gibi ben nidigard kullanıyorum onu atınca rahatlıyorum etkisi geçince yine başlıyor ağrılar
ozgeserin GirlandBoy_Mom sirke çok rahatlatır kaşıntını mutlaka dene oranın ph ını dengelediği için sirke çok iyi geliyor
ozgeserin GirlandBoy_Mom inşallah canım inşallah az kaldı az daha sabır inşallah. Bebişlere inşallah geçmez enfeksiyon
GirlandBoy_Mom ozgeserin inşallah canım ya ilk gebeliğimde kızıma geçmişti maalesef küvezde kaldı 5 gün önden korkuyorum bu da öyle olur diye
ozgeserin GirlandBoy_Mom inşallah öyle olmaz yaa Allah korusun. Kontrolün ne zaman tahlil ver mutlaka ben çarşamba gideceğim bi tahlil vereyim bakalım en son bir hafta önce temizdi.
Suavage_mom GirlandBoy_Mom 29 haftalığım bende de yüksek oranda enfeksiyon çıktı be aynı anda mantar var donaxyl fitil verdi 6 günlük ve antibiyotik hap yazdı gece gündüz içiyorum bir de munorul mu ne tek kullanımlık toz verdi dün fitili denedim sabahtan beri fitille birlikte yemyeşil akıntı akıyor bakalım 6. Günün sonunda ne olacak
ozgeserin Suavage_mom işte canım o fitili bende kullandım antibiyotik kullandım bitmesine yakın bende de aynı bi haftadır yeşil akıntı var. Acaba enfeksiyonu mu atıyoruz ki anlamadım
Rozzzzaa GirlandBoy_Mom malesef benim 33 haftadan itibaren nst de sancım çıktı ciğer geliştirici iğne ile 37 ye kadar dayandık
Suavage_mom GirlandBoy_Mom inşallah ama zannetmiyorum çünkü daha önce de gyno lomexin fitil kullandım tekrarladı. Doğurana kadar idare etse doğurduktan sonra iğne vurdururum en etkili çözüm iğne
Rozzzzaa GirlandBoy_Mom evet hamileligimn başından bu yana ne kullandıysam asla gecmedi her şeyi denedim ama maalesef
Melce17 Merhaba lökosit ve crp değerleriniz kaç çıkıyordu? Bana da hep tek kullanımlık antibiyotik veriyor doktor. Geçmediğini söyledim. Gebelikte tekrarlar dedi. Ben de bebeğime geçerse diye korkuyorum.😔
GirlandBoy_Mom Melce17 benim lökosit 31 çıkmış en son nisanın 18 inde verdim bide perşembe günü vermiştim ama daha düşmemiş e nabıza