Melce17 Benim de en son 18 çıkmış. Daha yüksekti öncekilerde. Crp de 11.88 çıkmış. Doktor bol bol su iç, tuvaletini tutma diyor ya da tek kullanımlık antibiyotik veriyor. Çok akıntı oluyor. İnşallah bebeklerimize geçmez. 🙏🏻
Suavage_mom GirlandBoy_Mom inşallah ama zannetmiyorum çünkü daha önce de gyno lomexin fitil kullandım tekrarladı. Doğurana kadar idare etse doğurduktan sonra iğne vurdururum en etkili çözüm iğne
Rozzzzaa GirlandBoy_Mom evet hamileligimn başından bu yana ne kullandıysam asla gecmedi her şeyi denedim ama maalesef
keyfimin-kahyasi-misin GirlandBoy_Mom şuan yok ama doğumun da süreç uzarsa bebeğe geçer muhtemelen 🥲 Ama ileri derceeye ulaşırsa şuan içinde riskli olabilir doktor takipli olmalı
GirlandBoy_Mom keyfimin-kahyasi-misin ilk gebeliğimde yaşadım maalesef bebeğim uzun süre kanalda kaldı ve orda enfeksiyon kapmıştı o yüzden korkmuyor değilim
07-humeyra GirlandBoy_Mom ay sizjnle suan hersey birebir haftamiza kadar kasilmam oluyor kasikta agri gibi var karnjmda biraz asagi indi korktum bende
GirlandBoy_Mom 07-humeyra maalesef kasılma ağrı şuan bende de var ve benim de karnım aşağıya indi bebeğim baş geliş zaten
07-humeyra GirlandBoy_Mom ben doktora gidemedim daha randevu bulamiyorum siz gittiniz mi skintili durum mu benim moralim cok bozuldu iki gundur bebek hareketlerinde sikintj yok cok sukur
GirlandBoy_Mom 07-humeyra gittim perşembe günü kasılmam oluyor diye de belirttim ama nst ye bağlamadı baş geliş bide kafası biraz büyük baskı yapıyordur dedi idrar verdim ama e nabıza düşmemiş daha sonuç için gidemedim benim kasılmam şu şekilde bebek toplanıyor ve canımı acıtıyor vajina da baskı ağrı var karnım da inmiş çünkü mideme Böbreğime baskı yapmıyor eskiden yemek yediğimde göğsümün altı ağrırdı şuan o ağrı yok ve indiği de belli 30+1 im enfeksiyon hem mantar hemde idrar yolu enfeksiyonu şeklinde şuan
07-humeyra GirlandBoy_Mom benimde oturdugumda ve ozellikle yemek yerken kaburgamdan nefes alamiyordum ama suan baya baya rahatladim kasilmada karnima vurmuyor belime kasiklarima hafif hafif vuruyor bebek toplaniyor 3 4 saniyelik geciyor ama bugun belimde yanma karisik bir agri var azcik onun haricinde vajinada boyle aci gibi birsey var senelerdir enfeksiyon mantar ceken biriyim daha once cok kum doktum ilk hamileligimde 8 aylik hastanelik oldum ama bunda o kadar sidettli degil sadece boyle siizi gibi oluyor da endiseleniyor insan bu arada bizde 30+3
ABusraaaa GirlandBoy_Mom enfeksiyon için eğer çok fazlaysa antibiyotik vermesi lazım doktorun verdimi bilmiyorum ama ben kendimi kimi soyluyim benimde enfeksiyonun vardı verdi dün idrar kultru verdim devlette tekrar sonucuna göre bı yol kat edeceğiz. İlk hamileliğimde mantara yakalanmıştım doktor şekerden uzak dur demişti şeker mantari çoğaltıyor onun dışında fitil vermesi lazım onu kullaniyorsun ve doktor bana taharet yaparken o bölgeyi batikonla yıka demişti yanlış hatırlamıyorsam 1 yada 2 haftaya bitmişti
07-humeyra 07-humeyra bana doktor kasilmalrin 5 dakikada bir olursa gel demisti ama ben gitmedim geldiginde 1 saatte 3 4 dakikada bir geliyor ama randevu bulamk istiyorum acile degil
GirlandBoy_Mom 07-humeyra bende oturduğumda rahatım artık batmıyor kaburgam öyle bi his oluyordu benimki bide kanala yakınmış ama kafası büyük merak etme hemen girmez kanala dedi enfeksiyon zorluyor şuan beni kasılmam günde belki 20 kez oluyor oturma ihtiyacı duyuyorum sürekli aramızda 2 gün var ne güzel🥰
GirlandBoy_Mom 07-humeyra benimde aynı 1 saatte 3 4 kere oluyor doktora dedim ama nst istemedi belkide sancım vardı bilmiyorum
07-humeyra GirlandBoy_Mom enfeksiyonlr bizi zorlayan icjm rahatladi biraz insallah zamaninda aliriz kucsgimiza 😍karniniz nasil buyuklugu birde bebegin kilosu
GirlandBoy_Mom ABusraaaa sonucum için gitmedim daha ama fitil antibiyotik vs geçti gibi oluyor sonra yine aynı başlyor daha 2 hafta önce bitti enfeksiyon nasıl bi yol izlemem gerekiyor bilmiyorum çok şey denedim