redflowers Efcmm inanır mısın ilk gebeliğim bende anlamıyorum normalde etrafımdaki dogum yapan herkez şuan senin bebeğin kilosu iyi diyor bana doktorda çok kilolu olması iyi değil diyor
Elmasekeri1 redflowers kahvaltı da yumurta kaşar avakado.tam.tahilli ekmek ara öğünlerde yoğurt muz.tahin yulaf karistirip yedim kefir içtim ama yemek olarak et türevleri tüketmeye çalıştım gün içinde ceviz badem atistirdim
Melos006a redflowers aşkım bebekler zaten burdan sonra topluyor kendini benim başka sebeplerden dolayı ard arda kontrole gitmem gerekti 28 haftalıkken gittiğimde 1053 gramı sonraki hafta 1250 gram olmuştu yani 1 haftada 200 gram artmıştı stres yapma havuç suyu tüket havuç suyu çok güzel geliştiriyor
redflowers Melos006a çok teşekkür ederim kuzum içimi rahatlattın havuç suyunu da eklerim beslenmeme ☺️ inşallah hızlıca kilo alır hareketler kilo aldıkça mi yogunlaşır bide
Melos006a redflowers hemde nasıl hep tekme attı tabirini kullanırlar ya hamile kalmadan önce şey diyordum yahu bebek zaten doğduğunda el kadar nasıl ne kadar belirgin bi tekme atabilir falan şimdi de kızım içerde aduket çekiyor 😂😂
redflowers Elmasekeri1 yarından itibaren bende sağlam bi beslenme programına geçicem çok teşekkür ederim canım
byk0606 redflowers Sigaradan kaynaklandığına emin misiniz? Bende sigara kullanıyorum ama benim bebeğimden haftasından daha ağır. 28 haftalıkken 1500 gramdı, doktor bu bebek biraz büyük dedi hatta😂
redflowers byk0606 moralım o kadar bozuk kı kendime bile kızıyorum yaptığım yapmadığım herşey için iştah artışı olmuyor bende ama yiyorum yine de neden böyle oluyor anlamıyorum herkes de kilosu iyi asıl şimdi daha çok kilo aldıgı haftalar diyolar annemde küçük o bebek küvezde durur doğunca diyo çok üzdü beni bugun😏 siz neler tükettiniz peki
byk0606 redflowers Bacım inan ben hiçbişe tüketemedim kaç ay. 16. Haftaya kadar ne yediysem çıkardım. Akşam evde ne yemek yaptıysam onu yiyorum normal sulu yemekler genelde. Sabahları 2 yumurta yiyorum haşlama yada kırma. Bide canım çekerse meyve bişeyler yiyorum. Bebek kilosu bu kimseyi dinlemeyin. Elbette yedikleriniz içtikleriniz etkiler ama üzülmeniz endişelenmeniz beslenmeniz kadar etkili durumlar. Ben son 2 aydır hiç kilo almadım ona rağmen bebek tosun gibi olmuştu. Aslında bebek kilolarıda genetik biraz. Annemde, kayınvalidemde hep tosun doğurmuş heralde ırsi diye düşündüm bende geçtim.
bebisinannesi1 redflowers bende sigara kullanıyorum en son gittiğimde normal demişti bu hafta içerisinde gittiğimde nedicek bilmiyorum bence yemeden kaynaklı sağlıklı olsun da doğduktan sonrada toparlanır üzmeyin kendinizi🥹
redflowers bebisinannesi1 ya bende öyle düşünüyorum ben bi ara bi 3 5 gün aşırı stresliydim ve üzgündüm oda çok etkilemiş olabilir mi beslenmeme bile dikkat edemedim bakalım başlıyorum sağlıklı beslenmeye 1 ay sonraki randevu da belli olucak herşey 🤲🏻
redflowers byk0606 ben mart sonu çok stresliydim sinirli ağlak biriydim bence o çok etkiledi yemek vs yemedim dikkat etmedim yani ne olursa olsun asla üzülmeyeceğim stres yapmayacağım kendime ve en çokta yediklerime dikkat edeceğim aslında bende sadece kahvaltıda özen gösteriyorum haşlanmış yumurta avokado aldım şimdi tüketicem onu 😀 Bende 3kilo 400 gram falan doğmuşum eşim 6 kilo doğmuş 😂😂😂
bebisinannesi1 redflowers çünkü nice insanlar gördüm paket paket içip 4 5 kilo doğuran ama yiyolardi bende öyleyim yiyorum aşırı da tüketmiyorum ama bırakamıyorum da emin olun şimdi yavaştan kilo alır bebis son zamanlar alcak zaten bende şuan öyleyim aglama hep gelip gelip gidiyor strese giriyorum girdikçe yiyemiyorum ama siz yiyiyin 😅🤍🥹
psymom Sigaranın bebeğe olumsuz etkilerinden biri de düşük doğum ağırlığı zaten, bırakıp sağlıklı beslenirseniz kısa sürede toparlar inşallah. Yumurta, ceviz, avokado, kaşar öneririm