bebisinannesi1 redflowers çünkü nice insanlar gördüm paket paket içip 4 5 kilo doğuran ama yiyolardi bende öyleyim yiyorum aşırı da tüketmiyorum ama bırakamıyorum da emin olun şimdi yavaştan kilo alır bebis son zamanlar alcak zaten bende şuan öyleyim aglama hep gelip gelip gidiyor strese giriyorum girdikçe yiyemiyorum ama siz yiyiyin 😅🤍🥹
redflowers bebisinannesi1 bende gördüm sadece sigara içmekle kalmayıpta hamile olanları ama kendim kilo alayım ona itirazim yok yicem anasını satım 😂😂3 günlük dünya için kendimi asla üzmicem bidaha valla
redflowers Esma006 dünden itibaren başladım kuzu diğer kontrole kadar dikkat edicem yemege içmeye inşallah toplar kendini ☺️
bebisinannesi1 redflowers Hah Böyle Ya Mis Gibi Siz Mutlu Oldukça Bebis de Sıkıntısız Büyür Emin olun 🌸💗
Beyzadrs redflowers kaşar ceviz muz ve haftada bir avokado yemeye çalışabilirsiniz doktorum onu söyledi yaptım çokça işe yaramıştı sıkmayın canınızı
redflowers bebisinannesi1 evet buna çok katılıyorum yaşam tarzımı ve beslenmeme çok dikkat edicem bundan sonra her zaman pozitif enerjili mutlu ☺️ mutlu anne mutlu bebek 🥰🥰
Meltemanneolsun redflowers o haftada 1011 gram normal değil mi ya 26 da gittiğimde 980 Gr dedi ve yaşıtlarından kilolu dedi bana doktor anlamadım ben
Meltemanneolsun redflowers kaç kilo olsun istiyorsun canım normal işte gayet haftasına göre iyi kilosu hatta bak benimkinden de kilolu yani. Çok kilolu olması da iyi bir şey değil ki niye kafana taktın.
ikibebelianne-M redflowers anne karnında bebeğe kilo aldıran besinler tüketebilirseniz. Muz, kaşar peyniri, çiğ badem, ceviz, avokado gibi
sedabircngz redflowers yanlış anlaşılma olmasın sigara sağlığa zararlı evet ama azaltmış olsam da bende sigara kullanan biriyim kilo alımında ya da alınmamasında sigaranın bi etkisi olduğunu düşünmüyorum benim bebeğim hafta olarak önden gidiyor kendinizi suçlu sorumlu hissetmeyin lütfen genetik etkili oluyor böyle durumlarda
fatmaanuurr22 redflowers bence kilosu gayet normal canım hem kilolu bebek sağlıklı bebek anlamına gelmez her bebeğin gelişimi farklıdır geçenlerde bir yerde görmüştüm hemen alta ekliyorum bebek kilolariyla ilgili bence iyi bir araştırma yap kilosu gayet iyi bebeğinin
redflowers fatmaanuurr22 kilosunun normal olduğunu doktorum da söyledi ama dediğim gibi annemin dedikleri çok üzdü beni
fatmaanuurr22 redflowers herkes birşey der canım sen kimseyi düşünme sadece çocuğuna odaklan stres yapma ☺️