redflowers Kızlar çok moralim bozuk kontrolüm var bugün bebişin kilosu 1011 gram 26+5le uyumlu bense 28+2 haftalığım sizce toparlayabilir miyim Malesef ki sigara kullanan birisiydim bugun itibariyle kestim tabi zamanında yapmam lazımdi 😏😏😏☹️
kimchikimdi redflowers Benim kuzenimde haftasiyla uyumlu değildi sanırım doktoru vitamin verdi yavastan düzeldi. Düzelir bence bol bol su için ve sağlıklı beslenin💖
ozlem6060 redflowers bende hiç bırakamamıştım sigaradan kaynaklı benim bebeğim de zayıf doğdu 2720 doğdu 39+0 da
3_bebelianne redflowers 28hafta ile uyumlu o kilo az değil araştır istersen burda kilo furyası almış başını gitmiş hanımlar arasında fazla kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir
Tugba29_ redflowers benim ilk oğlum öyleydi sigarada kullanmıyorum vitaminde aldım genetik ufak tefek doğdu ikincide tam tersi 2 hafta ilerideydi oda genetik biri eşimin tarafı biri bizim tarafa benziyo
redflowers kimchikimdi vitaminim var kullanıyorum aslında sonra düzeldi mi kilosu uyumlu oldu mu haftasıyla
redflowers ozlem6060 çok zorluyo beni şuan sigarasizlık ama kızım işin yapmak zorundayım bu zamana kadar bırakmadıgıma çok pişmanım inşallah diğerki randevum da toparlanmış olur kilosu ☹️
kimchikimdi redflowers Konuştuğumuz zaman benden 2 hafta gerideydi ve hamileligi riskliydi geçen hafta konusunca benimle aynı haftadaydi duzeldigini söylemişti
ozlem6060 redflowers yediklerinize dikkat edin kefir muz ceviz avakado tüketin Ben bırakamadım doğum yaptım 70 gün oldu hala içiyorum çok azalttım ama Siz bırakırsınız inşallah sağlıkla kucağınıza alın
Mavisannexl redflowers sade kefir muz ve kaşarın çok faydasını görüyorum tüketme imkanınız varsa tavsiye ederim
kimchikimdi redflowers Çok düşünmeyin bol bol suyunuzu için beslenmenize dikkat edin , insAllah güzel olur❤️
redflowers ozlem6060 haşlanmış yumurta beyaz peynir kaşar peyniri domates salatalık yiyorum kahvaltı da ilaçlarım var onları kullanıyorum ama avokadoyu da ekleyeceğim yarından itibaren beslenmeme ağırlık vermeliyim sanırım daha çok
redflowers kimchikimdi inşallah 1011 gram çıktı herkez normal diyor doktorum bile normal dedi minyon tipli dedi
redflowers Tugba29_ minyon tipli dedi doktorumda küçük dedi 25+2 de gittiğimde 27 hafta gözukuyordu ultrason da şimdi de geri de gösteriyor anlamıyorum valla
Nisa0233 redflowers canım mümkünse muz avokado ceviz tüket çok faydası oluyor bende yumurta sevmezdim ama bebeğimin sağlığı için yemeye başladım hızlı kilo almaya başladı şükür
redflowers Nisa0233 avokado stogu yaptım bugun her sabah tüketicem yumurtayla bide ceviz çiğ badem ve fındık aldım inşallah kilo aldırırım kızıma
Efcmm redflowers inşallah yetişir bebeğe kilo aldıran şeyleri araştır ama bilmediğim için soruyorum yanlış anlama 6 haftalık hamileyim çok acemiyim bebek haftası ile uyuşmazsa ne oluyor her haftasın kilosu mu var zayıf doğmamalı mı
redflowers Efcmm inanır mısın ilk gebeliğim bende anlamıyorum normalde etrafımdaki dogum yapan herkez şuan senin bebeğin kilosu iyi diyor bana doktorda çok kilolu olması iyi değil diyor
Elmasekeri1 redflowers benimde iki hafta geriydi 15 günde toparladım sigara kullanmıyorum ama ben bebise kilo aldıracak şeyleri yedim ve evde dinlendim ise gitmedim stresten uzak durmaya çalıştım
Nisa0233 redflowers inşallah canım zayıf diye de kendini üzme ikiniz de etkilenmeyin sağlığında bir problem yoksa inşallah zayıf bir bebiş olsun ne olacak sanki daha kötü sorunlar problemler var Allah uzak etsin