miracsmom_ Masal2021 evet koyulaşma var bu iyiye işaret canım devam et bi kaç gün sonra kan verirsin🥰🥰
Dnzz2 Masal2021 adet günü yapmıştım 1-2 gün önceden yapmıştim erken testini bile yapmıştım negatifti hep dogruydu
Masal2021 Dnzz2 aa benim 9 gün varda :) yalancıdır o zaman ama diğer gebeliklerimdede adetten önce yapardım silik çıkardı bilemedim simdi
Dnzz2 Masal2021 valla bu testleri ben hiç anlamıyorum ha 😅 her markada var bir sıkıntı kimisinde yalancı veriyor kimisinde vermiyor bu yalancı pozitif de nasıl oluyor onuda anlamiyom en iyisi kan diyoz o bile bazen yanıltıyor 😅
Masal2021 Dnzz2 katılıyorum valla eskiden böyle değildi :) kirmiziysa nasıl yalancı oluyor evet kan ama en son hastaneden kovulcaz :) kan vere vere
Dnzz2 Masal2021 😅😅😅ben her gittiğimde bir bahane sunup öyle kan aldiriyordum yoksa onuda yapmıyorlar ahahah
Masal2021 Dnzz2 doğru bu sefer bende bı yalan uyduraym :) ama geçen ay kan verdgmde 37 haftalık hamilesin demezmi :) ben şok megersem dusugumu kayıtlara gecmemisler hala gebe gorunuyorum
Eslem2112 Masal2021 kız biraz cesaret lazım ya ondan şuan hazır değilim açıkçası seneye belki başlarım çalışmalaara
Masal2021 Eslem2112 kız bakma sen bana kocam başımın etini yemesydi yapmazdım :) bende iki canavar var :)