Masal2021 Kizlar beni dün az çok tanidinz test yapmıştım ben hayali goruyordum ama burda bı kaç kişi dışında herkes göremedi az önce test yaptım tekrar hayali çıktı yarik saat içinde kirmizya dönüştü [](https://)
ppmerlina Masal2021 valla ben hamileyken nimo test yaptım hem de erken gebelik testi. Negatif çıkmıştı 🤣🤣🤣🤣🤣 ben artimed ve nimoya tükürüğümü dahi atmam artık asla güvenmiyorum ama senin inşallah pozitiftir ♥️♥️ kan vermeye gittin mi
Edum Kan testi yaptır bence belli oluyor bende şimdi gidiyorum Kan vermeye testim pozitif cıktı 🥰 hayırlısı olsun inşallah
Masal2021 Edum ikimizede hayırlı olsun canım kuruma yada yalancı değildir dimi suya da tuttum geçmedi :) seninki hangi marka iki gün daha yapacam aynı çıkarsa gidecem boşuna kan vermek istemiyorum testini de atsana bi
Edum Masal2021 şimdi minibüsteyim hastane yolları 😅 Ama iki çizgi de bariz kopkoyu kırmızıydı ilk hamileliğimdede o şekil öğrendim test markası Albi🫠
Edum Masal2021 kuruma gibi durmuyor ama yarın tekrarla istersen yada en garanti kan testi olumlu yada olumsuz sonuç en garanti öyle öğreniyoruz 🫠
Masal2021 Edum evet y yol hiç cekilmiyo :) ben diğer gebeliklerimde de silik le ogrenmistim :) senin adet gectimi benim 9 gün var 😏
Edum Masal2021 bugun adet günüm tek belirti ve emin olduğum göğüs ucu acıması onu hissedince tamam dedim zaten 🫥
Masal2021 etkafa artimed ama suya da tuttum canim gecmedi ilk yaptgmda hayaletti ama yarım saat içinde bu oldu yedekte var akşam yapıyım mi bı tane daha
Edum Masal2021 vücut ordan ele veriyor kendini Ay hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sonuçlar olsun bakalım kanı vereyim sonucu alınca burayada yazarım🫠
Dnzz2 Masal2021 varsa akşam bile çıkar ama çok sıvı alma biraz tutmus ol idrarini ama en iyi sonuç sabah ilk idrad oluyor diyorlar
Masal2021 Dnzz2 canim 4 tane almıştım bu ay bütün param teste gitti :) akşam da yaparım yarın ilk idrarlada yaparım geçen hafta artimedle yapmıştım negatifti mesela doğru çıkarmıştı nimo erken gebelik testi de aldım bı tane
Masal2021 Dnzz2 peki sen ne zaman test yapmıştım bu markayla silikmiydi adetine ne kadar vardi mesela
Masal2021 etkafa bende buna dayanarak 4 tane aldım hepsi çıkarmaz diye nimo da aldım bu tane erken gebelik testi 🙂
Dnzz2 Masal2021 adet günü yapmıştım 1-2 gün önceden yapmıştim erken testini bile yapmıştım negatifti hep dogruydu