Meri3535 ilayda_2309 27. Hafta erkek bebeğim olacak. İsmini Atlas Efe koyacağız. Baya zorlu gidiyor benim gebelik, baştan beri riskliyim maalesef. Yıkılmadık ama ayaktada değiliz yatıyoruz hep mecbur 😅
evremdoga GizemHamza34 Yenianne3 gunduz falan uyuyormusunuz acaba bana da tam tersi surekli uyumak geliyor 26 haftalik
GizemHamza34 evremdoga yok canım ilk 4 ay sürekli uyku çöküyordu şimdi uykusuzluk başladı tuvaletten beri gelemediğim için 🤦🏻♀️
sedakyhn ilayda_2309 25 haftalık olduk gün geçtikçe ağırlaşıyorum bel ağrım.cok oluyor. Bir kızım var 4 yaşında bir de oğlum olacak Allahin izniyle Muhammed Ali koyacağız adını
Grendaaii 25 haftalığız hamdolsun çok rahatım sadece bu hafta hep sabahları 6 da uyandım vee bir saat sonra anca uykuya dalabiliyorum 😞 kızımız olacak inşaAllah isim hala belli değil maalesef 😂🩷🌸
Mrv3cks ilayda_2309 erkek bebiş geliyor bizdede, 26 haftalık olduk bizde penguen yürüyüşleri başladı :) günlük işlerimi hala kolaylıkla yapabiliyorum fakat 1 haftadır göğüs altı ağrılarım oluyor, gecede bel tutulmaları 🥹 ama minnoşuma değer 🥹
Meri3535 Mrv3cks çok şükür kötü bi halimiz yok şu an olmasında zaten. Bu zahmetsiz gebelik geçirenlere de hep imreniyorum son 3 ay da böyle geçer inş bi avazda doğururuz sağlıklı sıhhatle 🥰
ikibebisannesii_45 ilayda_2309 kızımız olacak Allah ın izniyle. Ebrar alya koyacağız. 27 Ağustos gözüküyor doğum. Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
Fnd25 ilayda_2309 26 haftalık olduk çalışan hamileyim sanki her gün bir öncekinden daha zor artık ödemler başladı ayağım şişiyor biraz modum düşük bu aralar.. :(
ilayda_2309 Fnd25 yaa çalışırken zor olur ben ev işlerinde bile sanki tarla çapalamış gibi yoruluyorum 😂
ReyHalVe21 ilayda_2309 ilayda_2309 Benim iki oğlum var bu bebişim de erkek adıda Yusuf Eymen olucak Rabbim izin verirse 🥹🩵🫠
ReyHalVe21 ilayda_2309 Bu arada 25+6 günlüğüz uygulamaya göre bu hafta doktor kontrolüne gittiğimizde 24 haftalık dedi kafam iyice karman çorman oldu
ilayda_2309 2cocuk2kopek yaa ben kapı süsünü bulamadım canım uygun fiyatlı nerden ve nasıl bişey aldinn
2cocuk2kopek ilayda_2309 Trendyolda renkli_mi_renkli bu sayfadan aldım link bırakılıyormu bilmiyorum makrome modelden aldım canım bayada güzel