GizemHamza34 ilayda_2309 yorgunum dostlarım yorgunum iki gündür dip köşe temizlik yapınca pertim çıktı 🤦🏻♀️ kızımız olacak inşallah ben Hafsa ismini çok istiyorum oğlumun adı da Hamza ama eşim istemiyor gibi 🤷🏻♀️
262634nur ilayda_2309 ikinci oğlumu bekliyorum 24 haftalık olduk ağrılı gecıyor bel sırt ağrılarım başladı ayakta kaldım mı hemen bir tarafım ağrıyor zorrr 🥲
efeduru ilayda_2309 27 haftalığım cinsiyeti kız adı (ipek duru) olacak Allahın izniyle 🫶🩷 kramp giriyor çok birde her gün temizlik yapıyorum ince detaylı sanırım ondan da kaynaklı iki yaş bir oğlum var onun peşinde yaşamaya çalışıyorum 🥹 sizde durum neler 🫶
_Gizem__98 ilayda_2309 uykusuz geceler ama şükür bebişte bende iyiyiz uykusuzluk ve gece ağrıları dışında bişey yok🙏 cinsiyet kız ismimiz cansu olucak. 28+3 olduk 🙏😍
a-koroglu çok yorgun hissediyorum hamileyken çalışmak çok zor geliyor artık Allah sabır versin 27 haftalığız kızımız olacak adını İnci Lena koyacağız
ilayda_2309 efeduru maşallah inşallah sağlıkla kucağımıza alırız beni mide yanmalarım çok fazla ve çok terliyorum bı de artık geceleri yatamıyorumm 😁
evremdoga bizde 26 haftalik olduk artik agirlasmaya basladigimi hissediyorum kramplar geliyor magnezyumla geciyor vakit yaklastikca heyecanim artiyor nazli bi kizimiz olacak umay dusunuyoruz
262634nur ilayda_2309 genital bolgede tek taraflı batma oluyor ayakta kaldığım da ozellıkle poşet kaldırdığımda 😒 sende de oluyor mı cnm
evremdoga GizemHamza34 Yenianne3 gunduz falan uyuyormusunuz acaba bana da tam tersi surekli uyumak geliyor 26 haftalik
ikibebelianne-M ilayda_2309 25 haftalık oldu kızımız olacak ismi Bade Güneş ☀️ 💕 ödemden kaynaklı ellerimde ve bazen kalçalarımda uyuşmalar oluyor yuvarlanıp gidiyoruz ☺️
2cocuk2kopek ilayda_2309 gün sayıyorum resmen son 105 😅😅 ben çoğu şeyi erkenden hazırladım hastane çıkışı kapı süsü bebek arabası vs baya hazırım 😅😅 göbek büyüdükçe bişeyler yapmak zor oluyor şimdiden aldığım ne varsa hemen yıkıyorum kaldırıyorum zorlanmayayım diye .
ilayda_2309 2cocuk2kopek yaa ben kapı süsünü bulamadım canım uygun fiyatlı nerden ve nasıl bişey aldinn
Zhdnl ilayda_2309 24. Haftadayız bizde oğluşumuzu bekliyoruz son bir haftadır sanki her şey daha zor çalıştığım için 🥲 ödemlerle başım dertte doğuma yakın kendimi hayal edemiyorum
Yenianne3 Doğum ağustos 10 gözüküyor uykusuzluk dışında şükür bi sıkıntım yok ama asla uyuyamıyorum agrım sızım yok neden uyuyamıyorum bilmiyorum
Nergiznane ilayda_2309 20+5iz 3 gebeliğim çok zor geçiyor belim çok ağrıyor agirlasiyorum karnimda buyumeye başladı birgün çok iyi oluyorsam 2 3 gün çok kötü yatak döşek oluyorum resmen