sevdegun34 BebegimVeBenn_ 24. Haftaya giriyorum en güzel zamanlarım çünkü 5 ay mide bulantısı çektim 🤣
07-humeyra bebisinannesi1 aramizda 2 gun varda bende iki uc gundur asiri rhatlafim krnim indi asagi daha hafifim
dygsss BebegimVeBenn_ 35im şuan çok zor ilk aylar zor zannediyordum ama şuan hem doğurmak istiyorum artık hemdede doğurmamak psikolojik olarak da daha zorlayıcı
melsaanne bbeeyyzzaaa benim hala devam ediyor ilaca devam ediyorum eskisi kadar değil ama yinede rahatsız ediyor gün içinde 🫠
Busevgi Esay5060 37+2 ve o kasıntılar bende de var tüm tahlillerim temiz çıkmasına rağmen bir çözüm bulamadı doktorum en son dermotolojiye yönlendirdi ve madescar kremi verdi bugun kullanmaya basladım. Bakalım ne olacak :)
Cansu-91 Busevgi kaşıntı bende de var ve vücudumun her yerinde alerjik gibi ama egzama bilmiyorum inşallah düzeltiriz.
Mavili1480 Sukella_22 İlkinde böyle değildim ikinci çok zorlanıyorum bel ağrısı halsizlik falan sıcaklarda başladı 🥲🙈
Cansu-91 14+2 haftaligiz. ❤️ Cinsiyetimiz belli değil göstermiyor kendini çok saklıyor sağlıkla dünyaya gelsin miniklerimiz hissetmeye başlamadım 🥹
Yogurtlupilav BebegimVeBenn_ 37. Deyim, Nst de kasılmam çıktı. 1 hafta daha orada dursun diye tam anlamıyla ööööyle oturuyorum bütün gün. Çok değil, 38. i görsem yeter. 37+2 deyiz daha..
irem_zengn BebegimVeBenn_ şuan 6+2 yiz bulantı var kusma yok henüz fakat aşırı gaz sorunu yaşıyorum gazım çıkmayınca da karın ağrısı yapıyor beni çok zorluyor bazen keşke kusmam olsa diyorum yalnız değilimdir umarım
mysweetgril1 11+4 şuan hiç birşey hisetmiyorum artık bebeğimi hissetmek istiyorum ne zmn hissederim acaba🥹🐣
Burcussuss Dört aya yaklaştık şu anda fakat hala bulantılarım devam ediyor inşallah bir an önce son olur
Miniginannesiiii1111 BebegimVeBenn_ 13+2 benimde ikinci gebeliğim bende bir an önce hareketlerini hissetmek istiyorum 🥹