melsaanne bbeeyyzzaaa benim hala devam ediyor ilaca devam ediyorum eskisi kadar değil ama yinede rahatsız ediyor gün içinde 🫠
Mavisannexl BebegimVeBenn_ 34+4 kalça ağrısı felaket durumda arada yalancı sancılar onun dışında şükür güzel geçiyor 🤍
nsdeess5 32+4 deyiz. Karnım bu hafta çok hızlı büyüdü, kilom çok farketmiyor sanki ama ödem başladı. Ve çok çabuk yoruluyorum.
Rabia_Kanca21 Edasusari uzanarak ayaklarını duvara doğru dik tut doktorumun önerisiydi hamileliğim boyunca ona dikkat ettim eğilip kalkarken yavaş ve temkinli hareket et :)
Ezgi2301 E6366 kendinizi çizecek kadar kaşıntınız var mıydı benim her yerim çizik doktoruma hiç söylemedim bende 35+2yim 36da randevum var
E6366 Ezgi2301 gece 3 te ayak altı kaşıntısına uyandım ve birdaha yatamadım uykumdan edecek kadar şiddetli oldu
ilkdefaanne 37+4 oldukça zor geçti hamileliğim ama şükür zorluğuna da . Şimdi gün sayma sabırsızlığı var üzerimde :)
Kevser-96 Nisa0233 benimde ilk gebeliğim, sürekli kasik ağrısı, sırt ağrısı. Wcye bağımlı oldum resmen. Uyku asla yok uyuyamiyorum. Haftaya gelsin diye dua ediyorum o raddedeyim şuan
Nisa0233 Kevser-96 aynen öyle gerçekten gece wc de uyukluyordum gelince de aglar uyanır acıkır gene uykusuz stresli olacagız sağlıkla gelsinler inşallah 🫠
Ezgi2301 E6366 bende de var maalesef gece 5.30da bi uyandırıyor geri yatamıyorum aynı ayak altı tabanı için bu kolestazdandır diye düşünüyordum ama doktora gittiğimde hep unuttum söylemedim
Htcilbay BebegimVeBenn_ 28+0 ikizlere hamileyim. 2 ci gebeliğim. Sirt ağrısı ve kaburga ağrısı fena ama yinede heyecan verici ogluslarimi bekliyorum. İnşallah sağlıklı bir doğum yaparız hepimiz.🤲🥰