Merliii BebegimVeBenn_ 36 haftalık hamileyim, artık çok ağırlaştım, bel sırt ağrılarım artmış durumda. Ancak bebişime kavuşmaya az kaldığı için çoook heyecanlıyım. 🥰
Silaaaamom2025 14+5 deyim rezalet geçiyor midem ilaç kullanmama rağmen 3 aydır ful bulanıyo yemek yemeyi aşırı özledim üstüne bide baş ağrısı eklendi baya zor geçiyor şuan
Atnc Herkese merhaba hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah 🤲 bende 15+1 haftalık hamileyim serklajlıyım 2 gündür bel ağrım var ve kaşığıma ağrı giriyor gibi böyle adet sancısı gibi oluyor normal mi sizce yaşayan var mı bu durumu
Hll96 Bende 29. Haftadayım bir iki gün bel ağrısı oldu sonra geçti. Hareketlerini çok sert hissediyordum 2 gündür daha derinde hissediyorum döndü mü anlamadım. Sizde de oluyor mu böyle. En son doktorda başı doğum pozisyonunda güzel demişti şimdi ise tam tersi ayaklarını aşağıda hissediyorum.
Bsra-0 BebegimVeBenn_ 26 haftayız bel ağrım çok oluyo ayakkarım ellerim şişmeye başladı yere basınca ayak tabanım acıyor
ftmdyn22 HumaBetul342 yatabiliyorum ama rahatsız oluyorum uyanınca genellikle yan yatmaya çalışıyorum ama hareketlerini ben hissettim ufak ufak 🫠
Emlll Esay5060 gebelik kolestazından kaynaklı olmasın dikkat et, doktorunla konuş bence kaşıntı için, inşallah önemsizdir 🌸
Esay5060 Emlll inan artık delirecem her yerim kaşiniyo konuştum ilaç verdi fayda etmiyo buz torbasını sabaha kadar vicudumda gezdiriyorum biraz diniyo
Blueeeeee111 36+1 kaç gündür baş ağrısı, dün gece 3ten sabah 7ye kadar adet ağrısı, bunları benim haftada yaşayan var mı?
E6366 Esay5060 benimde kaşıntım vardı Salı kan verdim gebelik kolestazı çıktı Sezeryan günü verildi çarşamba günü bilginiz olsun doktorunuza iletin durumu
Esay5060 E6366 konuştum alerji ilacı verdi fayda etmiyo tahlil yapmadı 2 hafta sonra gel dedi şuan 35+4 haftaliğim siz kaç haftaliksiniz
Ezgi2301 E6366 kendinizi çizecek kadar kaşıntınız var mıydı benim her yerim çizik doktoruma hiç söylemedim bende 35+2yim 36da randevum var
E6366 Esay5060 ben klinik kontrollüyüm özel hastanede safra açlık kanı verdim bence sizde verin tehlikeli bir durum 🙏🏼 36 olduk bizde
Esay5060 E6366 oğlumda 4 ay boyunca kaşındım tek allahın kulu elini uzatmadı eşim dahil özele hiç gitmedim bunun için hep devlete gitim kimsede ilgilenmedi ilaç verip yoladilar oğlum sağlikli dünyaya geldi çok şükür doğum yaptigim gibi geçti şimdi yine ayni durum 2 hafta nasil gececek inan 1 dk bir yıl gibi olmuş kaşinti yüzünden şimdi de randevu bulamiyorum ne yapacam bilmiyorum sadece allaha dua edip yalvariyorum 😔
Goktug_Alparslan BebegimVeBenn_ 32+1 ikiz gebeyim. Ayaklarım ödemli oturmak kalkmak yürümek bile çok zor. Heryerim ağrıyor. Şu iki haftada yaşlandım resmen 🥲