Mira2025 33+6 olduk hiç karnım çıkmadı çok az var dar giyinince belli oluyor, iştahsızlık bel ağrısı ile geçiyor
Merve_kucuk BebegimVeBenn_ 34+5 el ayak uyuşması başladı. Doğuma kadar da artacak biliyorum. Rabbim yardımcımız olsun ☺️ 5 yaşında kızım var 2. gebeliğim
Esay5060 Kur mayıs ayı biter mi dedim hayır mayıs ayını bitirmesin dedi bekliyorum bende bian önce olsun bitsin diye dua ediyorum
Buse1811 BebegimVeBenn_ 14+4 haftalığız…kızım sağolsun onun koşturmasından hamile olduğumu unutuyorum… gerçek anlamda unutuyorum bu arada 🤣 geçen ablamla konuşurken diğeri ne zaman doğuyordu dedi dedim diğeri kim kim doğuruyormuş 🤣🤣
HumaBetul342 ftmdyn22 Bende 19+0 haftadayim bizde ikidir gidiyoruz ogrenemiyoruz sadece Dr tahminde bulunup ikidir kıza benzediğini söylüyor net olmamakla beraber.Hayirlisi bakalım 🙂 bu arada siz sırt üstü tam yatabiliyormusunuz ben kızımda ilk hamileleigimde bu haftalarini hatırlamıyorum ama genelde yatamiyordum hep yan yatardim bunda bu aralar rahatım arada bide olsa😁 Henüz hareket hissetmedim😶
ftmdyn22 HumaBetul342 yatabiliyorum ama rahatsız oluyorum uyanınca genellikle yan yatmaya çalışıyorum ama hareketlerini ben hissettim ufak ufak 🫠
Zehramisir 37 hafta buralar hiç tavsiye etmiyeceğim zamanlar ama sağlık olsun bu ğ her bebiş görsün inşallh 🙈😍
Aleyna-K BebegimVeBenn_ 29+3 sen selamlaaar 🤗 bende artık iyice ağırlaştım, oğlumun hareketleri iyice sertleşmeye başladı. Hele birde sağ tarafıma toplanıp kalıyor, oraya dokunamıyorum resmen. 😂😂
Edasusari 07-humeyra benim bebekte aşağıda dedi doktor. Bişey kaldırıp indirme dikkat et dedi. İlişkiyi de yasakladı 🤦🏻♀️ zaten bazen çok baskı yapıyor aşağıya ağrıyor
07-humeyra Edasusari benim daha yeni boyle oldu gidicem doktora ama suan icim icimi yiyor yani ben baski hissetmiyorum ama birde sizin en son gittiginiz zaman ve kilosu ne kadardi
Rabia_Kanca21 Edasusari uzanarak ayaklarını duvara doğru dik tut doktorumun önerisiydi hamileliğim boyunca ona dikkat ettim eğilip kalkarken yavaş ve temkinli hareket et :)
Hebibe Merhaba anne adayları..Allah hepinizin yardımcısı olsun, bende içinde..12+3 haftadayım.İlk hamileliyim.Çok kötü keçiyor.😔Mide ağrıları ve öyüme beni halden salıyor.Böylemi olur adeten bu aylarda?
Edasusari 07-humeyra ay sormayı unuttum ben inan ki 😂 ama pazartesi gidicem sorucam boy ve kilosunu. Ama genelde haftasıyla uyumlu diyorlar