miracsmom_ Buket-izmir kısmetse pazartesi günü gideceğiz bakalım duyabilecek miyiz erkende olabilir çünkü 6+4 olmuş olacağız🥹🥹
Hayal-21 8.haftadayim ikinci gebeliğim miğde yanmam ve karın ağrısı dışında çok bı belirti yok umarım herşey yolundadır Merak ediyorum ama daha bı hafta oldu doktordan gelmemiz akışına bırakmak lazım ama düşünmeden edemiyorum.
Kur Esay5060 35+4 üm bende canım ve dünden beri benimde kaşıntı başladı ayak tabanlarım filan biraz korkmaya başladım pazartesi randevum var
Esay5060 Kur yaklaşik 20 gündür bütün vicudum kaşiniyo doktora gitim ilaç verdi boş fayda etmiyo doğuma kadar idare edecez artik ne yapalim son 2 hafta gecmek bilmiyo kasinti yuzunden
Aybukee1 34+5 hem şu bir ay bir an önce geçsin istiyorum hem de doğum korkusu yaşıyorum 🥲 karmaşık duygular ve uykusuz geceler yaşıyorum, her şeye rağmen bebeğime kavuşmama az kaldığı düşüncesiyle çook heyecanlıyım 🥰🙏
Hurem76 BebegimVeBenn_ 18+2 inşallah 2 hafta sonra detaylıda cinsiyet öğreneceğim. Bi prensesim var hamileliğim çok farklı geçiyor çok rahatım herşey yiyorum ama bu sıralar lahmacun waffle ne görsem yiyorum inşallah çok kilo almam ama sonra kaç kez hamile olcam sanki deyip devam ediyorum 😅😂 sağlıkla kavuşalım bebişlere
begum153 33+2 ile burada yerimi alayım🌸Geçen akşam sağ boşluğuma öyle bir vurdu ki canım kızım 15 dakika sancılar içinde kalıp ağladım😅
feslegen_13 BebegimVeBenn_ 18+6 bazen kramplar filan zorlasada küçük mucize kızıma değer sağlıklı gelsin inşallah çok şükür her şey yolunda
Edasusari 07-humeyra benim bebekte aşağıda dedi doktor. Bişey kaldırıp indirme dikkat et dedi. İlişkiyi de yasakladı 🤦🏻♀️ zaten bazen çok baskı yapıyor aşağıya ağrıyor