oznurice Nurdan3628 sizinle tarihimiz tamı tamına aynı 🥰 umarım sağlıcakla kucağımıza alırız🙏🏻 kilosu ne durumda?
Nurdan3628 oznurice 2 hafta önce gittiğimde 2.700 dü yarın açılmam varmı bakmak için gün belirlemişti yarın gidince tekrar söylerim kilosunu Ama gününde doğarsa yaklaşık 3.5 doğar demişti doktorum
Edasusari BebegimVeBenn_ 30. Haftadayım az önce çok fena istifra ettim. Sabah ki kan ilacı aşırı midemi bulandırmıştı. Artık ondan mı yoksa başka bi sebepten mi bilmiyorum da kötü oldum:/
BebegimVeBenn_ Sevilay_15 aaa hiç bisey kalmamış sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım inşallah 🌸
serife_eshabil0202 35+3 bel ağrısı ve baski var gece ağrılardan zor uyuyorum bakalım ne zaman gelmek isterse küçük hanım 🌼
benceyn 6+0 🥰 2 haftadır kendisinden haberdarız. Psikolojik sanırım veya yerleşmemi bilmiyorum kasıklarımda acı kesinlikle değil ama hafif bir şeyler hissediyorum. Sanırım varlığını bildiğim için😁
Adaklc6 25+3 guzel gidiyor cok şükür hareketlerini de düzenli yapsa daha güzel olcak iki gün hareketliyse iki gün zorla ediyormuş gibi sıkıntıya sokuyor beni sağlıkla gelsinler insallah 🤲💕
Nevrusta BebegimVeBenn_ 22+6 haftalığız kızımız olacak inşallah 🥰 çok şükür güzel bir hamilelik yaşıyorum riskimiz var ama olsun 🥹
egehannannesi1 BebegimVeBenn_ 39+1 haftalık olduk 20 Mayıs tahmini doğum diyor doktor hayırlısı bakalım 🤲🐥
Sun10 BebegimVeBenn_ 2. Gebeliğim bunda da çok bulantım var her şeyden tiksindim yine sadece domates peynir ekmek yiyorum 🤦♀️ yemek asla yapamıyorum evde yemek olmayınca ev eve benzemiyor oğlumun karnını doyurabiliyorum anca çok şükür siz nasıl yapıyorsunuz yemek işini ?