Kevser-96 37+4 buralar çok karışık kızlar bence 2ci trimesterin tadını çıkartın. Ne uyku var ne hali kalıyor insanın
Nisa0233 Kevser-96 aynı gidiyoruz benim de 37+4 ilk koğumjm olacak nasipse senin ilk mi durumlar nasıl
Tivitininannesi Minnak1i benim de 10+4 sadece uyku hali ve hafif kasık ağrılarım dışında bişi yok şükür kolay geçiyo aynı bebeklerimiz sağlıklı gelsinler inşallah 😍
Seyda2323 BebegimVeBenn_ 36+6 Artık son günlerim nssipse 🤲 İnanılmaz ağırlık uyku hali ara ara gelen batmalar ağrılar sancılar baskılar Nefes alırken zorlanma Gece uyuyamama😂😂😂 Ama yinede çok şükür bin şükür halime Sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🤲
bdlakbrn BebegimVeBenn_ sağlıkla gelsin inşallah bende 14. Haftadayım, aşırı yorgunluğum var bazen de kasık ağrılarım oluyor. Kendim normalde de kilolu olduğum için biraz ağırlaşmaya başladım sonumuz hayrolsun 😅
Nisa0233 37+4 mide yanmaları ara ara gelen kasılmalar sürekli lavaboya gitmek artık bunalmaya başlamış durumda yola devam ediyoruz 🫣
Esma006 BebegimVeBenn_ 30+2 çok hareketli göbek deliğimden çıkacak sanki 😅 rahatım çok şükür uykulu uykusuz geçiyor tek sıkıntım o en son 3 hafta önce gördüm salı günü görüş var bakalım 🥹
Sevilay_15 BebegimVeBenn_ 35+5 bel ağrısı yalancı kasılmalar mide yanmadı derken 29 günüm kaldı sağlıkla hayırlısıyla gelsin minik kuzum 💜🐥
BebegimVeBenn_ Sevilay_15 aaa hiç bisey kalmamış sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım inşallah 🌸
Derya_y BebegimVeBenn_ 31+6 çarşı karıştı, uykusuz geceler, nefes darlığı, fena bir ağırlaşma, doğum korkusu aynı anda bastırdı :)
Kevser-96 Nisa0233 benimde ilk gebeliğim, sürekli kasik ağrısı, sırt ağrısı. Wcye bağımlı oldum resmen. Uyku asla yok uyuyamiyorum. Haftaya gelsin diye dua ediyorum o raddedeyim şuan
Btl_akkurr cerengeredeli dimi ya bende öyle bazen öyle açıyor ama ona rağmen bile hareket etsin diyorum
Ciftci16 BebegimVeBenn_ bizde 16 da gidicez ama fetal dna testi vermiştik onu öğreniriz inşallah hemen